Bugün kullanmaya başlayın, 14 günde cildinizdeki değişimi hissedin!

ANEW Rejuvenate 25+
Cilt Canlandırıcı Sistem -14 Günlük Uygulama

Günlük Bakım Seti, Deneme Boyu 2’si 1 Arada Canlandırıcı Jel Temizleyici 50ml., Deneme Boyu Yaşlanma Karşıtı Yenileyici Gündüz Kremi SPF25 15ml., Deneme Boyu Canlandırıcı Gece Kremi 15ml. ve Deneme Boyu 24 Saat Etkili Canlandırıcı Göz Kremi Gece/Gündüz SPF25 2*10ml. içermektedir.

Kullandığınız ilk günden itibaren cildiniz daha pürüzsüz hisseder. 14 günün sonunda ince çizgi görünümünün azalmasına yardımcıdır*
*Daha iyi sonuçlar almak için serinin tüm ürünlerini düzenli olarak birlikte kullanın.

UZMAN GÖRÜŞÜ:
25 ve üzeri yaşlarda cildinizde yaşlanmanın ilk belirtilerini gözlemlemeye başlarsınız. Exfo-Smoothing Kompleks ve MiniExtraction Teknolojisi ince çizgi görünümüyle mücadele eder. Hücreler arası iletişimi bağlarını güçlendirerek cilt yüzeyini daha pürüzsüz hissetmenizi sağlar.
Dr. Glen Anderson, Avon Cilt Bakım Ürün Geliştirme Direktörü

ANEW Rejuvenate 25+ Cilt Canlandırıcı Sistem -14 Günlük Uygulama | 1

CİLT BAKIM RUTİNİ NEDİR ?

Günlük cilt bakım rutini, cildinizin ihtiyacına yönelik ürünlerin sabah ve akşam düzenli olarak kullanılmasıdır.

1. ADIM: TEMİZLEME
Temizleyicinizi yüzünüze parmak uçlarınız yardımıyla hafif dokunuşlarla ve dairesel hareketlerle uygulayın. Yüzünüzdeki kir ve makyaj kalıntılarını temizleyin.

2. ADIM: NEMLENDİRME
Gündüz kreminizi her sabah, gece kreminizi yatmadan önce temizlenmiş yüzünüze ve boyun bölgesine yukarı ve dışa doğru olmak üzere nazikçe masaj yaparak uygulayın.

3. ADIM: ÖZEL BAKIM
Göz Kreminizi göz altı ve çevresine noktalar halinde uygulayın. Ardından yüzük parmağınızın ucuyla küçük, yuvarlak hareketlerle nazik dokunuşlarla masaj yaparak uygulayın.

NEDEN CİLT BAKIM RUTİNİ?

Dermatologların %85’i aynı fikirde*: “Yaşlanma belirtileriyle etkin mücadele için temizleyici, SPF içeren gündüz kremi, gece kremi ve göz çevresi bakımını içeren yaşlanma karşıtı cilt bakım rutinini düzenli olarak uygulamak gerekir.” 14 günde cildinizdeki değişimi hissedin!
* Amerika’da Kurul Onaylı 200 Dermatolog arasında yapılan bir araştırmaya göre.

25 Mart -22 Nisan tarihleri arasında özel satış fiyatıyla satışa sunulan ANEW Rejuvenate 25+ Cilt Canlandırıcı Sistem -14 Günlük Uygulama SADECE 25,00TL!