Beyaz bir cilt bazı kadınlar için bir tutkudur. Uygulayabileceğiniz maskelerin yanı sıra bembeyaz ve lekesiz bir cildin basit sırları hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Bu maddelere dikkat ederek her zaman porselen gibi bir cilde sahip olacaksınız.

Cildinizin ışıl ışıl ve lekesiz olmasını istiyorsanız günlük ve haftalık olan düzenli bakımlarınızı aksatmadan uygulamalısınız. Cildinizin her zaman beyaz kalması için ise günlük hayatta dikkat etmeniz gereken kuralları sıraladık.

Bembeyaz ve Lekesiz Cildin Basit Sırları | 1

Her Zaman Beyaz Her Zaman Lekesiz Bir Cilt

İlk olarak tükettiğiniz gıdalara dikkat etmelisiniz. Cildi temizleme özelliğine sahip olan domates, limon, çilek ve yoğurdu sofranızda baş tacı yapabilirsiniz.

Gün içerisinde en az 2 lt su tüketin. Cildi temizlemenin ve yenilemenin en kolay yolu su içmektir.

Yaz ve kış farketmeksizin leke karşıtı içeriği olan kaliteli bir güneş kremi kullanın.

Haftalık peeling uygulamak leke ile savaşmanızda olur. Ölü deriyi uzaklaştırarak cildinizin daha beyaz görünmesine yardımcı olur.
Cildinizi doğal yollar ile beyazlatacak maskeleri deneyin. Sandal ağacı cilt beyazlatma tarifi için tıklayın!

El ve Ayak Beyazlatma Formulleri için Tıklayın!

Nemlendirici kullanmak cildin ışıltılı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olacaktır. Sabah ve akşam olmak üzere nemlendiricinizi tekrarlayın.

Doğru makyaj ürünleri kullanarak ciltte kir ve yağ birikmesinin önüne geçin. Cildinizin hava almasını engelleyecek ağır yapılı ürünleri tercih etmeyin.