Bioblas saç bakım maskesi ile saçınızı kışın yıpratıcı etkilerine karşı koruyun.. | 1Profesyonel saç bakimini bioblas ile evinizde yaşayin Saç dökülmesine karşı uzman marka BIOBLAS, Saç Bakım Maskesi ile profesyonel bakımı evinize getirerek saçlarınıza kışın zorlu koşullarına karşı tam bakım sağlıyor.

Kış aylarında soğuk hava koşulları nedeniyle saçlarınız da cildiniz gibi kurur. BIOBLAS saç dökülmesine karşı Bakım Maskesi, içerdiği bitkisel protein Phytokeratin’li yüzde yüz bitkisel ekstresi sayesinde saçınızı kötü hava şartlarına karşı kökten uca tam bir bakım ile korur.

Phytokeratin, bitkilerden elde edilen yüksek koruyuculuk özelliğine sahip bir proteindir. İçeriğinde hidrolize mısır, buğday ve soya proteinleri mevcuttur. On yedi farklı aminoasitten oluşan Phytokeratin, saça ihtiyacı olan nem ve parlaklığı sağlarken, hasar gören kütiküla pulları arasında depolanarak saçı bir film tabakası gibi kaplar. Bu şekilde saçı dış etkenlere karşı korurken, içeriden onarımını tamamlar. Düzenli kullanımda saçın zamanla kaybettiği elementlerin yenilenmesini sağlayarak saç köklerinin güçlenmesine yardımcı olur. Saçlar yenilenir, nem oranı dengelenir. Zorlu geçen kış günlerinde dökülmeyen parlak ve sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlar.

Sadece haftada 1-2 kez uygulamayla profesyonel bakımı evinize taşıyabileceğiniz BIOBLAS Saç Dökülmesine Karşı Onarıcı ve Canlandırıcı Bakım Maskesine tüm market ve parfümerilerden ulaşabilirsiniz.. BIOBLAS Şampuan ile kullanıldığında tamamlayıcı etki ile daha çabuk sonuç alırsınız.