Kış makyaj alışkanlıklarını bir kenar bırakıp bahar aylarının taptaze aydınlık makyajını uygulamaya ne dersiniz? İşte buğulu bahar makyajının uygulanışı..

Sıcak havaların kapımızı çalmaya başlamasıyla birlikte doğal makyaj uygulamalarını bizce de vakit geldi de geçiyor bile! Bahar aylarına özel bu makyaj uygulamasını çok seveceksiniz.

Buğulu bahar makyajı yaz aylarında bile uygulayabilirsiniz. İşte öve öve bitiremediğimiz buğulu bahar makyajının püf noktaları..

Buğulu Bahar Makyajı Nasıl Yapılır? | 1

Buğulu Bahar Makyajı Nasıl Yapılır?

Nude Far Kullanın

Buğulu bahar makyajına başlıyoruz! Her türlü hava şartlarında makyajınızın en doğal haliyle kalmasını istiyorsanız makyaj bazı uygulamanızı yapın. Nude farınızı tüm göz kapaklarınıza uygulayın ve ikinci adıma geçin.

Renk Tercihinizi Yapın

Buğulu bahar makyajında ikinci adımımız renk tercihi. Bahar aylarının trend renkleri olan füme, metalik tonlar ve pastel tonlardan birini seçin ve göz farınızı güzelce uygulayın.

Buğulu Bahar Makyajı Nasıl Yapılır? | 2

Gözlerinizi Çerçeveleyin

Buğulu bahar makyajının olmazsa olmazı olan vurgulama işlemini gözlerini bir an önce uygulayın. Gözlerinizi kahverengi ve siyah göz kalemiyle çerçeveleyin ve ışıltıyı yaşayın.

Hacimli Kirpikler Oluşturun

Buğulu bahar makyajınızı hacimli kirpikler eşliğinde son dokunuşlarınızı yapın. Bunun için küçük ipucumuz var. Kirpiklerinizi önce kıvırın daha sonra maskarayı sürün. Kirpiklerinizde adeta takma kirpik etkisi olacak.

Buğulu bahar makyajını deneyen var mı?