Cilt Yenilemesini Destekleyen Deodorant : NIVEA Calm & Care | 1Bakımlı, güzel ve pürüzsüz bir cilt ve koltukaltı, tüm dünyada, kişisel bakımına özen gösteren milyonlarca kadın için güzelliği tamamlayan en önemli unsur… Cilt güzelliği, özellikle koltukaltı gibi hassas bölgelerde daha da fazla önem kazanıyor. Tertemiz, pürüzsüz ve sağlıklı bir koltukaltı, kadınların kendine güvenini artırıyor, daha rahat ve özgür hareket etmesini sağlıyor.

Çünkü, güzellik iyi hissetmektir…

Özellikle yaz aylarında giyilen kısa kollu giysiler ve mayolar, koltukaltını, düşünüldüğünden çok daha fazla gözler önüne seriyor. Bölgeyi istenmeyen tüylerden arındırmak için kullanılan yöntemler, sadece tüyleri yok etmekle kalmıyor, cildin üst tabakasında tahrişlere neden oluyor. İnce çatlaklar ve gözle görülmeyen küçük kesiklerle verilen mikroskobik zarar, doğal bariyerlerini yok ettiği cildin kurumasına yol açıyor.

Bu gerçekten hareket eden NIVEA araştırmacıları, özenle seçtikleri aktif bileşenlerle yepyeni bir formül üretti… Ciltte meydana gelen en küçük bir tahrişi bile giderecek, cildi yumuşatıp kendini yenilemesini sağlayacak, yalnızca tüylerden arındırılan zamanlarda değil, her gün güvenle kullanılabilecek yepyeni biri deodorant üretti:

Cilt Yenilemesini Destekleyen Deodorant : NIVEA Calm & Care | 2NIVEA Calm & Care…

NIVEA Calm & Care’in bileşiminde bulunan :

• Gergin cildi yumuşatmak için doğal Hamamelis, serinletici ve sakinleştirici özellikleriyle rahatlık sağlıyor.

• Güzellik vitamini olarak bilinen Provitamin B5, hücre metabolizmasını hızlandırarak cildin yenilenmesini destekliyor, tüylerin alınması sırasında meydana gelen tahrişi iyileştiriyor.

NIVEA Calm & Care deodorant, cildi yatıştırıcı ve güzelleştirici etkisinin yanı sıra, tazeleyici ve kadınsı esansıyla ter kokusuna karşı koruma da sağlıyor. Kadınlara, koltukaltını rahatça gösterme özgürlüğü sunan ürün, 24 saat etkili anti-perspirant etkisini, greyfurt, vadi zambağı, menekşe ve yaseminin mükemmel kokularıyla birleştiriyor. Cilt Yenilemesini Destekleyen Deodorant : NIVEA Calm & Care | 3