deracine_cilt_bakimi

Cilt sorunlarına bitkisel çözümler sunan DERACINE, güzelliğinize katkıda bulunmak ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlamak amacıyla şimdi de ÜCRETSİZ CİLT ANALİZİ GÜNLERİ düzenliyor…

Ekim 2009
Sağlığına ve bakımına özen gösteren, doğallıktan vazgeçmeyen kadınlara yönelik bitkisel çözümler sunan DERACINE, her gün 300 kişiye ücretsiz cilt analizi yapıyor. Türkiye genelinde çeşitli eczanelerde gerçekleştirilen Cilt Bakım Günleri’nde kadınlar hem ciltleri hakkında bilgi sahibi oluyorlar hem de ücretsiz cilt bakımından yararlanıyorlar.

DERACINE uzmanları tarafından yapılan cilt analizlerinde cilt tipi, kırışıklık derinliği ve nem durumu hakkında bilgi verilerek cildinizin sağlığı ve güzelliği için hangi ürünleri kullanmanız gerektiğini öğreniyorsunuz. Cilt analizi ardından uzmanlar tarafından DERACINE’in erken ve derin kırışıklıklar üzerinde etkili; krem, krem-jel ve göz kreminden oluşan anti-aging serileri ile jel, süt ve tonikten oluşan temizleme serileri cilt tipinize göre öneriliyor. 25- 40 yaş için tavsiye edilen Erken Kırışıklık Serisi ve 40 yaş üstü için önerilen Derin Kırışıklık Serisi, güneşin zararlı ışınları, serbest radikaller ve diğer çevresel etkenler sonucunda ciltte oluşan kırışıklıklarla savaşmanıza yardımcı olurken Temizleme Serisi, cildinizin ölü hücreler, aşırı yağ, siyah nokta ve diğer kalıntılardan arındırılıp pürüzsüz, parlak bir görünüm kazanmasını sağlar.

%100 bitkisel ekstrelerle hazırlanan, eksilen ve kaybolan yapı taşlarını cilde geri kazandırmak amacıyla geliştirilen DERACINE ürünlerini daha yakından tanımak ve cildinizin ihtiyacı olan doğru ürünleri öğrenmek için siz de acele edin.
Unutmayın! Güzel ve doğal bir cildin sırrı bakım, bakımın sırrı da cildin doğru analizidir…

Ücretsiz Cilt Analizi yaptırabileceğiniz size en yakın eczaneyi öğrenmek için 0800 261 3346 no’lu Ücretsiz Danışma Hattı’nı arayabilirsiniz…

www.deracine.com.tr