Dermalogica, cilt bakımında magnezyum mucizesi ile bir adım önde; Map 15 Regenerator® | 1 MAP 15 Regenerator®, içeriğindeki yüksek konsantrasyonlu Magnezyum Askorbil Fosfat (MAP) ile cilt tarafından tamamen emiliyor. Kremden farklı toz yapısıyla tek başına veya nemlendiriciye eklenerek kullanılan ürün, cilt hasarlarını en aza indirmeye yardımcı oluyor.

Amerika’nın profesyonel cilt bakım markası Dermalogica, yenilikçi yaklaşımlarıyla cilt bakım sektöründe yeni bir çığır açıyor. Cilt bakımında cevher olarak nitelendirilen C vitaminin en stabil formu Magnezyum Askorbil Fosfat (MAP), olgun ve zamansız yaşlanmış ciltlerde etkili çözümler yaratıyor. Magnezyum Askorbil Fosfat ciltte uzun sürede çözülüyor, cilde uzun süreli koruma ve onarım sağlıyor.

MAP 15 Regenerator ® cilde uygulandığında Magnezyum Askorbil Fosfat yoğun olarak cilt yüzeyiyle temas ediyor. MAP 15 Regenerator®’da %10 oranında kullanılan Magnezyum Askorbil Fosfat, C vitamininin cilde yerleşmesini uzun bir süreye yayarak kollajen, elastin gibi önemli cilt proteinlerinin zarar görmesine ve kırışıklıklara neden olan serbest radikallerle daha uzun süre savaşmayı sağlıyor ve özel formülüyle yaşlanma izlerinin giderilmesine yardımcı oluyor.

Toz yapısıyla dikkat çeken MAP 15 Regenerator® özellikle zamansız yaşlanma izlerinin yoğun olduğu bölgelere uygulanırken, göz bakım kremi ve nemlendiriciye eklenerek günde bir kez uygulanıyor. Ciltte uzun süre kalabilen ürün, su ile durulanmasına rağmen cilt yüzeyinde 3 gün boyunca etkisini koruyabiliyor.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı: 245.50 TL 8 gr.