Kaşlarınızı evde kendiniz alacaksınız ancak evde doğru kaş alma yöntemlerinin neler olduğunu bilmek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Doğal görünmek ve güzelliğinize gölge düşürmek istemiyorsanız kaşlarınızı yüzünüze en uygun şekilde almanız gerekir. Cımbızı elinize alıp işe girişirseniz sonuç nasıl çıkar bilemeyiz :) Şimdi sizlere evde kolaylıkla kaş alabilmeniz için birkaç yöntem paylaşacağız. Göz atmaya ne dersiniz? Cevabınız evetse buyurun yazımızı okumaya devan edelim..

Evde Doğru Kaş Alma Yöntemleri

Evde Doğru Kaş Alma Yöntemleri

Evde Doğru Kaş Alma Yöntemleri Neler?

Kadınlar Kulübü olarak paylaştığımız doğru kaş alma yöntemleriyle siz de yüzünüze uygun kaş modelini bulabilir ve uygulayabilirsiniz! Kaşlarınızı baştan doğru almak için ilk olarak bilen birine aldırıp o şeklin üstünden gitmek daha doğru olacak. Ancak ben evde kendim almak istiyorum diyorsanız işte kaş alma yöntemleri..

Evde Doğru Kaş Alma Yöntemleri Neler? | 1

  • Günümüzde artık kalın kaş moda olduğu için ince kaşlar ya da kavisli kaşlardan vazgeçin. Kalın kaşlar daha doğal görünmenizi sağlıyor.
  • Evde doğru kaş alma yöntemlerinden biri kaşlarınızı yüzünüze oranla almak. Aksi halde yüzünüzdeki ifadeyi doğru yansıtamazsınız. Yanlış aldığınız kaşlar sizi yaşlı, sinirli ya da sert biri olarak gösterebilir.
  • Kaşlarınızı kolaylıkla ve düzgün bir biçimde almak için en uygun zaman duş sonrası. Eğer duş almaya vaktiniz yoksa kaşlarınızı ıslatıp kıl köklerinizi nemlendirin.
  • Evde doğru kaş alma yöntemlerinden biri de kaşlarınızı bol ışıklı ve büyüteçli ayna eşliğinde almanız. Böylece en küçük kılları bile görebilirsiniz.
  • Kaşlarınızı güzel bir şekilde alabilmeniz için cımbızı gözardı etmemek gerekir. Cımbızınızın ucunun kalın ve küt olmasına dikkat edin. Batıkları ve daha ince kaş kılları içinse ince uçlu cımbız bulundurun.
  • Kaş almaya öncelikle dağılmış kaşlardan sonra ise belirlediğiniz kalınlığın çevresindekileri alarak devam edin.
  • Evde doğru tekniklerle kaş almak için kaşlarınızı çıkış yönüne doğru alın ve tek tek koparın. Aksi halde kaş kıllarınıza zarar verebilirsiniz.
  • Kaşlardaki en önemli ayrıntılardan biri de kaşların ortası. Kaşlarınızın ortasını çok dar bırakırsanız çok sinirli bir görünüme, geniş bıraktığınızda ise ifadelerinizi tam olarak yansıtmayan bir görünüme neden olabilirsiniz.
  • Son olarak ise yapmanız gereken şey kaşlarınızı kesmek! Kaş alma işleminden sonra kaşlarınızı yukarı tarayın ve fazlalıkları kesin. İşte bu kadar hanımlar nasıl zor mu? :)