Kuaföre veya güzellik salonuna gitmeden evde kendi kendinize Miley Cyrus makyajı yapmak ister misiniz? işte yapmanız gerekenler

1.Adım
“Mac strobe cream 187 numara” makyaj bazı alnınıza yanaklarınıza elinizle sürüp, makyaj fırçanızla cildinize yedirin.

2.Adım
“mac studio fix fluid nc15” fondöteni cildinize sürüp, parmaklarınızla dağıtın.

3.Adım
“Ben Nye NB-1” concealerı göz altlarınıza sürüp morlukları gizleyin.

4.Adım Miley Cyrus Göz Makyajı

“Long-wear cream shadow stick” vanilya rengini göz kapaklarınıza sürün.

5.Adım
“Nyx jumbo milk” göz kalemini, gözünüzün katlandığı yere crease bölgesine uygulayın, elinizle bu boyayı, sürdüğünüz alana güzelce dağıtın.

6.Adım
“maximum coverage concealer brush” makyaj fırçası ile batural light face lifting duo highlighterı (aydınlatıcıyı) göz kapaklarınıza sürün, böylece göz çevreniz daha aydınlık gözükecektir.

7.Adım
” smudge-proof wood eyebrow brown” kaş kalemi kaşlarınızdaki boşlukları doldurup, kaşınıza şekil verin. Miley’in kaşları kalından inceye uzanıyor ve düz bir kaş stili.

8.Adım
“Monster liner” eyeliner ile üst göz kapağındaki kirpiklerin diplerine dokundurarak çok çok ince bir eyeliner çekin. ( yalnız, eyelinerı göz pınarına sürmeyin,burası boş kalacak)

9.Adım
Kirpiklerinizi kirpik kıvırıcı ile kıvırın. “Estee lauder sumptuous extreme” maskara ile kirpiklerinizi boyayın, ardından, “Mac lash” 7 numara takma kirpiğini kirpik diplerine yapıştırın, aynı rimelle takma kirpiklerinizi de boyayın.

10.Adım
“Bahama mama” allığı hafifçe ile göz pınarı çevresindeki burun kenarlarına uygulayıp, kontürleme yapın. Miley’in burun ucu üçgen geldiğinden aynı allıkla oraya da hafif üçgen bir kavis verin, fırçayla sürdüğünüz bölgeye allığı dağıtın.

11.Adım
“the balm mary lou manizer” 129 numara aydınlatıcıyı elmacık kemiklerinizin üzerine sürüp highlighter olarak kullanın.

12.Adım
” kohl kryolan contour 905 eye” nude renk kalemi alt göz kapağının iç kısımlarına uygulayın, ardından alt kirpiklerinize de bol bol rimel sürün.

13.Adım Miley Cyrus Dudak Makyajı

Flormar 232 numara dudak kalem ile dudaklarınızı çerçeveleyin. Miley’in dudaklarının üst kısmı daha düz geldiğinden üst dudağın orta kısmını kalemle düzleştirin.

14.Adım
“rimmel london 160 rose passion” ruju ile dudaklarınızı boyayın.

15.Adım
Yine elinize “the balm mary lou manizer” 129 numara aydınlatıcıyı hafifçe dudaklarınıza sürün.

not: Size bildirdiğimiz makyaj malzemelerinin aynısını kullanmanız şart değil, doğru renk tonunu yakalamanız için mecburen marka ismi zikrettik.

 YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.