Gelin makyajı modası 2016 da hangi gelin makyajını seçmeli? Hayalini süsleyen o adama evet demeye hazırlanıyorsun. O büyük gün için nefes kesen gelinliğini, uyumlu ayakkabını, kusursuz saç stilini seçtin bile. Sıra ise makyajda! O gün herşey kusursuz ve seçimlerin birbiri ile uyum içinde olmalı. Sana uyan en doğru makyajı seçmen için rehberimize göz atmanı öneriyoruz! Gelin makyajı modası tüm gelin adaylarına bu nedenle güvendikleri ve işinin uzmanı kuaför salonlarını tercih etmelerini öneriyoruz.

Gelin makyajı modası 2016

 

Romantikler…
Gelinliğin ve saç aksesuarın çoktan hazır. Tam bir romantik gibi, seni yansıtan dantellere büründün bile! Makyaja gelince, renkli kombinasyonlara ve risksiz seçimlere ihtiyacın var. Pembe bir ruj, pembe yanaklar, eyeliner ve maskara dokunuşları makyajını tamamlamak için yeterli olacak.

romantik_gelin_makyaji_modasi_2016

Gelin makyajı modası 2016

Minimaller…
Gardırobun gibi, gelinliğin de sade ve şık: Uzun, beyaz, dantel detaylı… Neyle tamamlamalı? Ensede derli toplu bir topuzla. Makyaja gelince, güzel yüzünü vurgulamak için bakışlarını ön plana çıkar. Doğal tonlarda bir göz farı, siyah göz kalemi ve eyeliner dokunuşları ile göz makyajını tamamla. Dudak parlatıcınla stilini desteklemeyi unutma. İşte bu kadar!

minimal_gelin_makyaji_modasi_2016

2016 gelin makyajı

İddialılar…
Günlük hayatında, son trendleri denemekten kaçınmayacak kadar cesursun. Büyük gün geldiğinde ise sade bir makyaja yönelmek stiline ihanet olur. Yoğun buğulu göz makyajını bir kenara bırak ve seni yansıtan kusursuz bir makyaj için bordo rujlara yönel.

Gelinlik modelleri 2016 için tıklayın!