Fazla zamanı olmayan kadınların tercih ettiği ve sürekli makyajlı olmak isteyenlerin tercih ettiği yöntemlerden biridir. Kalıcı makyaj, profesyoneller tarafından uygulanmalıdır. Zira günümüzde güzellik uzmanı sertifikası alarak yeterince deneyim kazanmadan bu işi yapan yüzlerce kişi bulunuyor.

Kalıcı makyaj sanatsal beceri ve el yeteneği gerektiren bir uygulamadır. Acemice yapılmaması gereken ve kaliteli malzemelerle uygulanması gereken işlemler bütünüdür.

Kalıcı Makyaj Güvenli mi?

Kullanılan renk pigmentleri doğallığı yansıtmalı ve malzemelerin tamamı steril olmalıdır. Alerjen kişiler öncelikte test yaptırarak, kalıcı makyaj uygulamasını yaptırmalıdırlar. Tek kullanımlık kalıcı makyaj ürünleri, orijinal ürün sertifikasıyla uygulandığı zaman herhangi bir sorun teşkil etmediği belirtilmektedir.

Kalıcı Makyaj Estetik midir?

Kalıcı makyaj mutlaka makyajla kombin edilir. Tek başına bir kontör kaş, özellikle renk tonu koyu ve farklı ise abes bir görüntü verir. Cilt makyajıyla kullanılmalıdır. Yapılan uygulamanın türüne ve kişinin yüz hatlarına bağlı olarak estetik olup- olmadığına karar verilebilir. Kimisinde çok yapay bir görünüm sunarken kimisinde gayet muhteşem görünmektedir.

Kalıcı Makyaj Güvenli midir, Estetik midir? | 1

Kalıcı Makyaj Nasıl Yapılır?

Kişinin acı eşiğine bağlı olarak yapılır. Minik iğneler ile cilt altına renk enjekte edilmesi yöntemiyle yapılır. Çok ağrı ve acısı olmayan bir işlemdir. Anestezik krem ve losyonlar uygulanabilir. Acı eşiği çok duyarlı olan kişilere lokal anestezi yapılabilir.

Kalıcı makyaj süresi ortalama 2-3 saattir. Mikro steril iğneler, renklere batırılarak cilde uygulanır.

Kalıcı makyaj yaptıranlar İçin Tıklayın !

Kalıcı Makyaj Uygulamaları İçin Tıklayın !

Kalıcı Makyaj Silinir mi ? Tıklayın !