Bu son bahar ve kış tırnaklarınız için çok mükemmel olacak: Kıyafet ve ayakkabıda olduğu gibi metalik görünüşlü oje renkleri de bu sonbahar ve kışın vazgeçilmezi olacak.

2013-2014 sonbahar – kış oje renk trendi olarak metalik menekşe rengi, mavi, yeşil göze çarpıyor. Metalik renk dendiğinde aklınıza hemen klasik gümüş rengi gelmesin. Kızmızı, yeşil ve zengin mavi tonlarınında metalik renklerini de düşünmelisiniz.

Buna ek olarak el tıknaklarda dağınık görünümlü, koyu, dumanlı kırmızı ve dut rengi tonları kullanılmaktadır. Özellikle göz alıcı mat görünümlü boyamalar, alışılmadık şekiller bu sonbahar ve kışın oje trenleri arasında.

Trendler arasında birbirinden farklı oje renklerini, dokularını ve desenlerini kombin yapmak da var.

Ojelerde metalik görünüm ve mat cilalı renk birleşimi etkileşiminin yanında bu sonbahar ve kışın gerçek trendi manikür. Örneğin tırnak uçlarınızı mat bir oje ile geri kalan kısmını parlak bir oje ile boyayarak bu kasvetli sonbahar günlerinde göz alıcı bir mat parlak trendi oluşturabilirsiniz.

Oje nasıl sürülmeli ? Tırnaklar nasıl oje sürmeye hazır hale getirilir? Oje sürerken taşarsa nasıl temizleyebiliriz? Ojenin tırnakta daha kalıcı olması için neler yapılabilir? Kırmızı oje hangi tip tırnaklara daha iyi durur? Koyu renk ojeleri sürerken nelere dikkat etmeli? Oje nerede muhafaza edilir? Koyu renk ojeyi çıkarmanın kolay yolları nelerdir? Tüm sorularınızın cevapları videolarla UZMANTV’de… Koyu renk oje çıkartmanın püf noktaları nelerdir? Hangi malzemeler kullanılmalı? İz kalmaması nasıl sağlanır? Oje bozulursa tamamını çıkartıp yeniden mi sürmek gerekir? Rötuş nasıl yapılır? Fırçanın üzerine aldığımız ojenin miktarı ne kadar olmalı? Oje sürmeye tırnağın neresinden başlanır? Tırnak kaç fırça darbesiyle tamamen boyanmış olmalı? İkinci katı sürmek için ne kadar beklenmeli? İkinci katı sürerken neye dikkat etmeli? Kırmızı oje sürmenin püf noktaları neler? Kırmızı nasıl törpülenmiş tırnaklara daha çok yakışır? Koyu renk ojeyi sürerken fırça darbelerinin ve sürülme hatalarının gözükmemesi için ne yapalım? Koyu renk ojede ikinci katı sürmek gerekir mi? Koyu renklerde ikinci katı sürerken nelere dikkat edelim? Koyu renk ojeleri çıkarırken, ojenin kenarlara bulaşmaması için nasıl bir yol izleyelim? Bu durumda tırnağın kenarlarını temizlemek için ne kullanalım? Ojeyi bozmadan kenarları nasıl temizleriz? Ojenin tırnaktaki dayanıklılığı kullandığımız markayla mı ilişkili? Başka neler ojenin tırnaktaki ömrünü kısaltır? Ojeyi sürdükten sonra dayanıklılığını artırmak için üzerine sürebileceğimiz bir şey var mı? Oje nerede muhafaza edilirse ömrü daha uzun olur? Sıcak veya soğuğun ojeye zararı olur mu? Koyulaşmış ojeler için ne yapılabilir? Ojenin bozulduğu nasıl anlaşılır?