Köpük saç boyaları gerçekten alanında bir devrim. Bir dönem kuaförlerde zaman geçirmeye dur dediğim anda evde saçlarımı kendim boyamaya başlamıştım. Bu konuda çok yetenekli olduğum söylenilemez maalesef. En azından etrafta bir yerlere boya bulaştırmadan yapamıyorum. Bulaştırmasam bile boyadan sonra en arka kısımları doğru dürüst boyayamadığım için daha açık kalıyor. Ama ben inatçı bir insanım bir süre daha kendim deneyeceğim diyerek araştırmalara başladım ki TV ‘de yeni teknoloji ile üretilen köpük saç boyaları reklamları dönmeye başladı. Eee dipler de gelmiş vaktidir diyerek gidip Koleston ‘un köpük boyasını aldım.

Köpük saç boyaları | 1 Önce talimatları okudum. Herşeyi karıştırıp 2 kere şişeyi sallıyoruz. Lakin biraz abartmışlar 2 kere sallamakla köpük oluşmuyor en az 7-8 kere sallamak lazım. Köpük kıvamına gelince şişeyi sıkıp avucunuzu köpük dolduruyorsunuz. Ve şampuanlar gibi saçlarınıza sürüyorsunuz. Köpük boyaların amonyaksız ol duğu yazılıyor ama o ne koku öyle. Yoğun bir kimyasal koku aldım ben. Öyle böyle değil. Eğer bu kokuyu parfüm niyetine koydularsa vah ki vah. Neyse gelelim uygulamaya. Çok çok pratik. Hani benim gibi boya işini eline yüzüne bulaştıranlar bile rahatlıkla altından kalkar. Şampuanlar gibi saçlarınızın her yerine sürüyorsunuz. Saçlarım çok uzun değil belki de o yüzden yetti de arttı bile. Çok uzun saçları bilemem ama orta boydakiler için 1 şişe rahatlıkla yeter. Uygulamayı ellerinizle yaptığınız için saçların her yerine yedirme şansınız da oluyor.

Kullanım kolaylığı olarak 10 numarayı hakediyor bu boyalar. Ama forumlardan ve yorumlardan okuduğum şey benim de başıma geldi. Beklediğinizden çok daha koyu çıkıyor saçlarınız. Kahve beklerken simsiyah ( özellikle saç uçlarında çok işlem varsa daha koyu olmak kaydıyla) bir saçla kalakalıyorsunuz. Ayrıca beyazları kapatmak konusunda da çok başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim. Tamam kapatıyor ama 4-5 yıkamadan sonra aa o da ne beyazların ızın olduğu bölümler açılmış neredeyse siyaha dönen diğer saçların arasında güneş gibi parlamaya başlamış.

Maalesef kullanım kolaylığı dışında beni çok da tatmin etmedi. Boyanın kutu üzerindeki ya da bildiğiniz renklerden daha koyu tutması, beyazların çok çabuk açılması, o yoğun kimyasal koku ( ki gerçekten mide bulandırıcı) beni irrite etti. Belki sarı tonlarında renk verme konusunda bir problem olmuyordur ben kahve tonlarını deneyip neredeyse siyah çıktım. Sonra da o gitmem dediğim kuaförlere el aman dedim:)

Araştırdığım kadarı ile şu a n piyasada 3 markanın köpük boyası var. Onlarla ilgili bilgileri de verip size kola

Loreal Sublime Mousse Köpük Saç Boyası

Loreal Paris Sublime Mousse köpük devrimi ile daha önce hiç yaşamadığınız bir saç boyama deneyimi yaşayacaksınız. Saçınıza şampuan gibi masaj yaparak uygulayabileceğiniz Sublime Mousse Köpük Saç Boyası ile artık çok daha rahatlıkla evde saç boyayabileceksiniz. Başınızın arkası gibi ulaşılması zor olan bölgelere dahi kolayca ulaşabilen ve akmayan Sublime Mousse’un eşsiz köpük dokusu sayesinde de boya saçınızın her bir teline eşit olarak dağılıp saçınızı çevreleyerek rengi içine hapseder. Kalıcı ve parlak bir renk sonucuna ulaşabileceğiniz köpük boya ile tüm bildiklerinizi unutacaksınız.

Rubella easy colour mousse

Amonyaksız, akmayan, yakmayan köpük saç boyası.
Bugüne kadar saç boyamak hiç bu kadar kolay ve pratik olmadı.
Evde saç boyamak, sizin için çok mu zahmetli? Sizi bu dertten kurtaracak çözüm ayağınıza kadar geldi.

Easy Color Mousse, hızlı ve kolay uygulama sağlayan yeni bir amonyaksız köpük saç boyasıdır. Özel pompası yardımı ile elde edilen köpük, saç köklerinden uçlarına kadar etkili ve kolay boyama sağlar. Easy Color Mousse köpük saç boyası ile saçlarınızın parlaklığını, sağlıklı ve doğal halini koruyarak istediğiniz rengi elde edebilirsiniz.

Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boyası

Wella Laboratuvarların’da geliştirilen üstün formülü sayesinde KOLESTON, uzun süre kalıcı, yoğun ve zengin renkler sağlarken, boyama işleminden sonra uygulanan bakım kremiyle 8 haftaya kadar yumuşak ve sağlıklı görünen saçlara kavuşturur. Beyazları mükemmel kapatır.

Boyalı saçlar uzmanı KOLESTON, boya ve bakımın mükemmel dengesi için çok etkili renk pigmentleri ve özel bakım kremiyle Boya ve Bakım Sistemi’ni sunar.

Yoğun ve kalıcı renkler icin çift etkili Koleston:

1. Özel formülümüz saçın derinliklerine işler
2. Eşsiz renk pigmentlerimiz her bir saç telini kaplar; 8 haftaya kadar süren yoğun ve zengin renklerin güzelliğini yaşamanızı sağlar.

Özgün içeriktir, kaynak gösterilmeden paylaşılamaz !

Kadınlar Kulübü Köpük saç boya kullanıcı yorumları için tıklayınız

Ödüllü Anket : Hangi saç boyasını kullanıyorsunuz ?