Kore maskesi nasıl apılır? Kore maskesinin nasıl yapıldığı içinde bulunduğumuz yıl içerisinde kadınların en çok araştırdığı başlıklar içerisinde bulunurken Kore’den gelen bakım trendlerinin en yenilerinden biri olduğu da kolaylıkla söylenebilmektedir. Son dönemlerde Korelilerin güzellik sırları pirinç suyu ile dikkat çekmeye başlayan Kore güzellik ürünlerine Kore Maskesinin eklenmesiyle birlikte bu maskeler cilt bakımı konusunda ana maddelerden biri haline gelmiştir. Kore maskeleri;

Yüz Maskelerindeki Son Yenilik

Kore maskeleri yeni yeni kullanılmaya başlanan bu nedenle yüz maskelerindeki son trend olarak isimlendirilen maskeler olmakla beraber Kore maskelerinin sadece bir maske değil önemli bir teknik olduğu da belirtiliyor. Bu nedenle İngilizce Splash Mask olarak da isimlendirilen Kore maskesi, aslında maskeyle yüzün yıkanmasına dayanan bir bakım olarak göze çarpıyor. En popüleri Blithe’s Patting Splash Mask olarak isimlendirilen bu sıvı karışım içerisinde taze meyve ve sebze özleri içerirken, bu yüz maskesi tekniği Koreli kadınlar tarafından dört yüz yıldır fazla bir süredir kullandıkları yüzlerini un suyu ve haşlanmış pirinç ile temizlemelerini baz alıyor. Böylece yüzü onaran, cildi canlandıran, cilltteki ölü hücreleri dışarı atan yüz maskesi önemli bir besleyicilik özelliği de içermeyi başarıyor.

Kore Maskesi Nasıl Yapılır? | 1

Kore Maskesi Tekniğinin Kullanılması 

Kore maskesinin uygulanması da oldukça basit. Lavabonun dörtte birini su ile doldurduktan sonra lavabonun içine yukarıda bahsedilen sıvı üründen bir kap dökülerek iyice karıştırıldıktan sonra yüzün 30 saniye boyunca yıkanması diğer yüz maskelerinin 20 dakikada yaptığı bakımı sadece 30 saniyede yapabilmenin kapılarını açıyor. 

Kağıt Maske Tarifleri Nelerdir? Tıklayın !

Kore Maskesi Nedir? Kore Maskeleri Çeşitleri Nelerdir? ‎Kore Yüz Bakım Maskeleri Tıklayın !

Doğal Peeling Yöntemleri Greyfurt, Limon, Mısır Unu Peeling Tarifleri Tıklayın !

Suna Dumankaya En Popüler Cilt Maskeleri Tarifleri Tıklayın !