Kuru ve Yıpranmış Saçlara Acil Çözüm: System 911 Emergency Pak | 1Boya, perma gibi kimyasal işlemler sonucu saçlarınızın onarılamayacak kadar yıpranmış olduğunu düşünüyorsanız bir de Hayashi System 911 Emergency Pak’i deneyin! Emergency Pak özel formülü ile kuru ve yıpranmış saçları yeniden yapılandırıyor.

Saç bakımını ve sağlığını yenilikçi ve modern ürünleriyle destekleyen Hayashi, System 911 Emergency Pak ile kimyasal işlem görmüş, boyadan, permadan aşırı yıpranmış ve kurumuş saçlar için en ideal bakımı sunuyor.

Emergency Pak içeriğindeki Selüloz özleriyle saç dokusunu güçlendirirken, Citric Acid kimyasal işlemler sonucu hasar gören saç derisinin PH dengesini düzenlemeye yardımcı oluyor. Aynı zamanda Emergency Pak formülünde bulunan Keratin Proteinleriyle saçın hacmini ve elastikiyetini artırıyor. Böylece saçınız ilk kullanımdan itibaren gözle görülür bir şekilde ipeksi bir yumuşaklık, parlaklık ve sağlık kazanıyor.

Kullanımı: Emergency Pak haftada bir, şampuandan sonra saça az miktarda yedirilerek uygulanıyor. 3-10 dakika kadar bekletildikten sonra bol ılık su ile durulanıyor.

Fiyat: KDV dahil 54,00 TL – 250 ml