‘’Erkekler doğallıktan hoşlanır’’ tamamen yalan bir cümledir. Erkekler doğal bedenden hoşlanırlar evet, estetikten çok haz almazlar. Fakat genel olarak tüm erkekler ‘’bakım’’ olarak adlandırdıkları şey esasen, makyajdır. Güzelliğinizi pekiştirmek için hafif de olsa makyajı ihmal etmeyin.

Makyajda Abartmayın

Ekrana çıkmıyorsunuz, sahneye de. Günlük yaşamınızda, teninize biraz renk vermek daha enerjik durmanızı sağlar. Kat kat fondötenler, pudralar sürmeye gerek yoktur. Yapay bir görünüm sunarken, partneriniz sizi öptüğünde yanağınızın gerçek dokusunu değil, pudra kokusuyla karışık minik tozları öper.

Makyaj Güzelliğinizi Pekiştirir | 1

Hafif bir allık, mutlaka olmalıdır. Gözlerde kalem ye da far ve muhakkak maskara kullanılmalıdır. Hem bakışlarınıza anlam katar hem de daha enerjik ve pozitif olmanızı sağlar. Teracotta allıklar, mineral allıklar ve transparan görünen pudra türlerini hafif uygulayın, dudaklarınıza yağlı boya edasında rujlar sürmeyin.

Erkeklerin en hoşlanmadığı şeylerden biri abartılı rujlardır. Özellikle kiremit renkleri, mor tonları veya dudak rengi olmayan soğuk tonlar. Bu cinselliği iten duygular sunar. Kendi dudak renginiz, tüm rujlardan daha seksi ve gerçektir. Lipstick tarzında hafif nemli ve aromalı rujlar kullanabilirsiniz.

Hafif makyaj nasıl yapılır? Tıklayın !

Günlük Makyaj Teknikleri Nelerdir? Yeni Makyaj Modelleri Ve Önerileri Tıklayın !

Kolay Kuyruklu Eyeliner Nasıl Yapılır? Tıklayın !