sunsorialsYazla birlikte kendimizi şımartmamızın zamanı da geldi. Isınan havalarla birlikte güzelliğimize biraz daha önem vermeye başlıyoruz. Daha az yemek yemeye, daha çok spor ve alışveriş yapmaya bile başladık. Bu aralar saç renkleri de biraz daha açılmaya başladı.

Yağmurların bitmesi ile birlikte çikolata tadındaki kahverengi saçlar bal sarılarına dönüşüyor. Bunun sebebi hem yazın kıyafetlerin biraz daha canlı renklerden oluşması hem de güneşin, denizin ve havuzun koyu renk saçların ışıltısını daha çabuk alması. Eğer ki aklınızda saçlarınıza röfle yaptırmak varsa Matrix’in Bal Röfleler koleksiyonunu mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Bal Röflelerin bal köpüğü, bal çiçeği ve bal peteği adında birbirinden lezzetli 3 çeşidi var. Alışılmış röfleden farklı olarak kuaförler bu röfle servisinde bambaşka bir teknik uyguluyor. Saçınızı bir petek şeklinde ayırdıktan sonra çok ince bir şekilde çalışılarak elde edilen bal röfleler saçları belli belirsiz yansımalara sahip. Yeni saç renginizle yaza girmeden önce tüm dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz!

Yaz öncesinde saçınızı boyatıyorsanız özen göstermeniz gereken bir çok detay bulunuyor. Dibi çıkmış, klordan, tuzdan donuklaşmış veya uçları çatallaşmış saçlar plajda en son görmek istediğimiz görüntü! Bu yüzden özellikle anti-oksidan özellikli ürünler kullanmaya özen göstermeliyiz. Anti-oksidan özelliği taşıyan ayçiçeği tohumu gibi özler saçınıza kaybettiği doğal sağlığını tekrar kazandırma konusunda çok etkili.


Biolage’ın UV filtresi ve ayçiçeği özleri içeren güneş sonrası bakım şampuanı değişen mevsimle beraber tercih ettiğiniz şampuan olabilir. Sıradan şampuanlar yaz aylarında saçınızı etkileyen güneş, deniz ve havuz gibi etkenlere karşı koymakta yetersiz kalacaklardır. Sunsorials şampuan ise yazın saçınızın karşılaşacağı negatif doğal etkenlere karşı saçınızda bir kalkan görevi görecektir. Derinlemesine temizleme özelliğine sahip bu şampuan saçınızı nemlendirirken zararlı etkenlerden de arındıracaktır.

Ancak özellikle bu aylarda şampuan saçınız için yeterli bakımı sağlayamayabilir. Haftada iki kere saçınıza uygulayacağınız yoğun bakım maskesi saçlarınızda şok bakım etkisi gösterecektir. Kayısı özleri içeren sunsorials maske ışıltı etkenleri içerdiğinden dolayı saçlarınıza ekstra doğal bir parlaklık da kazandırıyor.

Pratik güzellik önerilerinden hoşlananlar için yine Sunsorials’dan bir önerimiz var! Sunsorials bakım spreyleri deniz, güneş ve havuz sonrasında saçınıza uyguladığınızda hem saçınızı şekillendiriyor hem de saçınızı besliyor. Ayrıca bu spreyleri sık sık uygulayabilir, böylece güneşe karşı saçlarınızı da maksimum seviyede koruyabilirsiniz. Unutmayın, cildiniz gibi saçlarınızın da güneşe karşı korunmaya ihtiyacı var.

Sunsorials bakım spreyleri bu yaz çantanızdan ayıramayacağınız bir obje haline gelecek. Hoş kokusu ile etraftaki tüm dikkatleri de üzerinize çekeceksiniz.


Biolage ürünleri profesyonel dokunuşlar ve formüllere sahip oldukları için sadece kuaförlerde satılır. Siz de mutlaka kuaförünüze danışın!!

DETAY ÜRÜN BİLGİLERİ

Biolage güneş sonrası bakım şampuanı (250ml.)
Güneş, havuz ve deniz sonrasında saçınızı derinlemesine temizler. Saçınızın sağlıklı bir görünüme kavuşması için ona ihtiyacı olan nemi sağlarken saçınızı tüm tuz ve klordan arındırır. Boyalı saçlarda kullanım için uygundur.
Sadece kuaförlerde satılır.
Önerilen tüketici fiyatı: 30TL

Biolage güneş sonrası onarıcı bakım maskesi (150ml.)
Güneş, havuz ve deniz sonrasında saçınızın yıpranmasını engeller.
Sadece kuaförlerde satılır.
Önerilen tüketici fiyatı: 30TL

Biolage koruyucu bakım (150ml.)
Güneş, havuz ve denizin zararlı etkilerine karşı bir kalkan görevi görür. Suya dayanıklı formülü saçınızı güneş, havuz e deniz suyunun kurutucu etkilerine karşı korurken saçınıza yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Saçınız kolayca şekil alır.
Sadece kuaförlerde satılır.
Önerilen tüketici fiyatı: 30TL

Biolage yağ içermeyen koruyucu bakım (150ml.)
Güneş, havuz ve denizin zararlı etkilerine karşı saçınızda bir kalkan görevi görür. Hafif formülü içeriğindeki zengin anti-oksidan etkili ayçiçeği çekirdeği, E vitamini ve yenileyici seramid ile saçınızı korur ve güçlendirir. Saçınız doğal ışıltısını kazanırken temizlenir. Boyalı saçlarda kullanım Için uygundur.
Sadece kuaförlerde satılır.
Önerilen tüketici fiyatı: 30TL

sunsorials-onarici-bakim-maskesi-sac-gunes-bakim-urunusunsorials-yag-icermeyen-koruyucu-bakim-spreyi-sac-gunessunsorials-koruyucu-bakim-spreyi-sac-gunes-bakim-urunu

sunsorials-gunes-sonrasi-bakim-sampuani-sac-gunes-bakim-urunu