Dermalogica’nın yetişkinlere yönelik akne bakım serisi mediBac clearing™ system, sivilceleri temizleyen, sivilce oluşumunu önleyen ve erişkin bir cildin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ürünler içeriyor.

Amerika’nın ilk profesyonel cilt bakım sisteminin yaratıcısı Dermalogica, mediBac clearing™ system ile sivilcelere karşı savaş açıyor. Erişkin akne bakımı için özel olarak geliştirilen mediBac clearing™ system, yüz temizleme mendilinden gece bakım kremine kadar pek çok üründen oluşuyor.

mediBac clearing™ system sivilcelere savaş açıyor! | 1

Antis Kozmetik Eğitim Müdürü Melike Yumlu, Dermalogica’nın erişkinlere yönelik akne serisinin, kamuoyunda yerleşmiş “akne sadece ergenlik dönemindeki kişileri etkiler” kanısının yanlış olduğundan hareket ettiğini belirtiyor ve mediBac clearing™ system’i şöyle açıklıyor:

“Sivilce sadece ergenlik dönemindeki kişileri etkilemiyor. Artık erişkinler de bugüne kadar hiç olmadığı kadar sorunlu cilt durumundan şikayet etmekte. Üstelik erişkinlerde görülen akne, ergenlik aknelerine göre çok daha inatçı. Üstelik bu durum ergenlik döneminde hiç sivilce problemi olmayan erişkinler için son derece moral bozucu olabiliyor. Akneye yönelik birçok ürün ve bakım, ergenlik dönemindeki ciltlere göre üretildiğinden daha kuru ya da hassas olan erişkin cildi için fazla sert ve tahriş edici olabiliyor. Dermalogica işte tam da bu sebepten dolayı, erişkin cildin ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda 24 saat boyunca sivilceler ile savaşan mediBac clearing™ system’i geliştirdi.”

Erişkin Aknesi İçin Özel Teknoloji

Antis Kozmetik Eğitim Müdürü Melike Yumlu’nun verdiği bilgiye göre, aknenin gelişimine sebep olan 4 ana faktör var:

1) Aşırı aktif yağ bezi, çok fazla yağ ürettiğinde, bu yağ cildin yüzeyine yayılarak kaygan ve yağlı bir görünüme neden olur.

2) Hücre birikmesi, fazla yağ salgılayan cildin ölü deri hücrelerini tutması sonucunda görülür. Fazla yağ ve ölü deri hücreleri foliküllerin tıkanmasına neden olur.

3) Bakteri oluşumu, tıkanan folikülden içeri oksijenin girememesi sonucunda ortaya çıkar.

4) İltihap, bakterilerin folikül etrafında şişme yapması ve kızarması sonucunda oluşur.

Sivilceyi temizlemek ve oluşumunu önlemeye yardımcı olmak için, akne gelişimine neden olan basamakları kontrol altına almak gerekir. mediBac clearing™ system, 24 saat boyunca 4 ana faktörle savaşarak, sivilce oluşumunu önlemeye çalışır.

mediBac clearing™ system ürünleri:

Clearing Skin Wash:
Ciltteki sivilcelenmeyi, siyah noktaları ve yüzeysel aşırı yağlanmayı kontrol etmeye yardımcı, doğal olarak köpüren temizleyici.
Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı: 90.00 TL 250 ml.

Clearing Mattifier:
Sivilceleri, cilt birikimlerini ve yağdan parlamayı azaltmaya yardımcı bakım. Organik silikonlar ciltte yumuşayarak ince çizgilerin görünümünü azaltırken, cilde tüm gün mat bir görünüm sağlar.
Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı: 135.00 TL 40 ml.

Overnight Clearing Gel:
Ciltteki fazla yağlanmayı, gözeneklerdeki tıkanmaları, sivilceye neden olan bakteriyi ve oluşacak sivilceleri engellemeye yardımcı olan gece bakımı.
Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı: 146.00 TL 50 ml.

Concealing Spot Treatment:
İçeriğindeki konsantre kükürt ile sivilcelere bakım yapan, aynı zamanda doğal rengiyle sivilceleri kapatan etkin bakım.
Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı: 97.50 TL 15 ml.

Sebum Clearing Masque:
Cildi temizleyici, sivilceye sebep olan bakteriyi engellemeye ve cilt yapısını güçlendirmeye yardımcı kil maske.
Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı: 110.50 TL 75 ml.

Skin Purifying Wipes:
İçeriğindeki Salisilik asit ile foliküllerdeki birikimlerin temizlenmesine yardımcı hijyenik mendiller. Cildi temizledikten sonra cilde temizlik ve ferahlık sağlamak için gün boyu kullanılabilir.
Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı:52,50 TL 20 adet.

Oil Control Lotion:
İçerdiği yağ emici mikrosüngerler ile ciltteki aşırı yağlanmayı azaltıp, cilde gün boyunca mat bir görünüm sağlayan tüy hafifliğinde losyon.
Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı: 123,50 TL 59 ml.