Türkiye’nin ve dünyanın 1 numaralı kepek şampuanı head&shoulders’ın yeni yıldızları, NBA’deki gururumuz Mehmet Okur ve eşi Yeliz Okur oldu.

Mehmet-Yeliz Okur çifti, saç ve saç derisi açısından farklı ihtiyaçları olan kadın ve erkeklere özel saç dökülmelerine karşı şampuan geliştiren head&shoulders’ın reklam filmi için ilk kez kamera karşısına geçti.

Polonya’da 4 gün süren çekimler oldukça keyifli geçti.

Reklam filminin ilk saniyelerinde, farklılıkları yüzünden birbirlerine sitem eden Mehmet-Yeliz Okur çifti, filmin devamında ise farklı saç ihtiyaçlarından bahsetmeye başlıyor. Filmin sonunda ise hem kadınları hem de erkekleri anlayan head&shoulders’ın, Mehmet-Yeliz Okur’un saç sorunlarına kadın ve erkek için iki farklı ürünle çözüm getirdiği anlatılıyor.

Kadınlar ve erkekler, saç ihtiyaçları ve alışkanlıkları konusunda farklılaşırlar ancak sağlıklı ve kepeksiz saçların önemi konusunda hem fikirdir. Bu gerçekten hareketle, head&shoulders, saç ve saç derisi açısından farklı ihtiyaçları olan kadın ve erkekler için saç dökülmelerine karşı etkili kadın-erkek şampuanları geliştirdi. Kepek ve buna bağlı incelme, kopma, kırılma gibi yaygın saç sorunlarına karşı koruma sağlayan, geliştirilmiş özellikleri ile saç ve saç derisine ihtiyacı olan bakımı sunan yeni head&shoulders Saç Dökülmelerine Karşı şampuan, kopmaya bağlı saç dökülmesine kadın ve erkeklere özel çözüm sunuyor.

Mehmet ve Yeliz Okur çifti Head&Shoulders için kamera karşısına geçti! | 1