Doğal ıslaklık emici özelliğe sahip mineral içerik koltuk altında gün boyu kuruluk sağlıyor!

Doğal taşların insanlar tarafından kullanımı yaklaşık 200 bin yıl öncesine kadar uzanıyor. Yüzyıllardır farklı kültürlerde faydalı olduklarına inanılan bu taşlar, doğal oldukları için güvenle kişisel temizlik ve kozmetik ürünlerinde kullanılıyor. Doğal taşlardan biri olan mineral de ultra ıslaklık emici olma özelliği taşıyor. Bu özelliği sayesinde mineral; yeni nesil ter kokusu ve ıslaklık karşıtı kişisel temizlik ürünlerinde yer almaya başlıyor.

Islaklık ve Kötü Kokuya Etkili Çözüm

Vücudun ısısını belli bir dengede tutmak için gerekli olan terleme; kimi zaman sıcaklıktan ya da günlük fiziksel aktivitelerden sonra, kimi zaman da heyecan, korku ya da stresli durumlardan sonra meydana geliyor. Günün temposu içerisinde terleyen kişinin yaşadığı en büyük sorunlarından biri de koltuk altında oluşan ıslaklık ve buna bağlı olarak ortaya çıkan kötü koku oluyor. Ama şimdi gün sonunda da koltuk altınızı kuru ve ferah hissetmenizi sağlayacak güçlü bir içerik ile tanışacaksınız.

Mineral İçerik İle Koltuk Altında Gün Boyu Kuruluk | 1

Mineral; ıslaklık emici özelliğiyle ıslaklığı talk pudradan 5 kat daha fazla emiyor!

Eski dönemlerden beri etkili ıslaklık emme gücüyle bilinen mineral içeriği, ter kokusu ve ıslaklığa karşı koruma sağlamak için bir çözüm olarak biliniyor. Talk pudra ile kıyaslandığında 5 kat daha fazla emme gücüne sahip olduğu kanıtlanan mineral içerik, ter kokusu ve ıslaklık karşıtı kişisel temizlik ürünlerinde kullanıldığında gün boyu süren koruma sağlayarak koltuk altının kuru kalmasını sağlıyor. Teri sünger gibi emen mineral bu sayede; ter kokusunun oluşmasını önlüyor. Böylece mineralli ürünler koltuk altının gün boyu kuru ve ferah kalmasını sağlıyor.
Mineral İçerik İle Koltuk Altında Gün Boyu Kuruluk | 2