Kışın bu zorlu günlerinde saçlarınızın kuruluğundan mı şikayetçisiniz? O halde saçlarınıza nemini geri kazandırma zamanı geldi demektir!

Ulaşılabilir fiyatla profesyonel bakım elde etmek isteyenlerin favorisi olan TOTAL RESULTS 6 farklı soruna 6 farklı çözüm öneriyor. Anında etki gösteren mucize ürünlerinin yardımıyla hayalinizdeki saçlara ulaşmak artık çok daha kolay.
Moisture Nemlendirici Serisi’nin mucize ürünü Moisture Cure – NEM YAĞMURU.
İçeriğindeki Kayısı Yağı ve Gliserin ile mavi ve beyaz katmanları çift etkili yoğun bakım sağlıyor. Kayısı Yağı içeriğiyle beyaz katman pürüzsüz ve parlak saçlar sağlarken Gliserin içerikli mavi katman yumuşak ve neme doymuş saçlar elde etmenizi sağlar. Moisture Cure – NEM YAĞMURU ile Saçlarınız o kadar yumuşak, dokunulası, göz alıcı ve canlı olacak ki çevrenizdekiler saçınıza dokunmaktan kendilerini alamayacak.

YUMUŞAK, DOKUNULASI, GÖZ ALICI VE CANLI SAÇLAR ELDE ETMENİZİ SAĞLAYACAK NEM YAĞMURU™

Moisture Cure – NEM YAĞMURU sayesinde kuru ve cansız saçlara nem kazandırarak canlı, parlak saçlara kavuşmak artık bir hayal olmaktan çıkıyor. Saçınızı ağırlaştırmadan nem kazandıran bu mucize üründen asla vazgeçemeyeceksiniz. Saçınızı bu mükemmel ürünün sağladığı bakım ile ödüllendirin ve hak ettiği sağlıklı görünüme kavuşmasını sağlayın.
NEM YAĞMURU İLE SON DOKUNUŞ, MUCİZE SONUÇ!

Moisture Cure – NEM YAĞMURU

– PARLAK
– DOKUNULASI
– GÖZ ALICI
– CANLI

Moisture-Cure

– Saç tellerini pürüzsüzleştirir.

– Hafif içeriğiyle nemi saça hapseder

– Kolay taranabilen saçlar ve durulanmayan bakım sağlar

– Çevresel etkilere karşı koruma sağlar

 MATRIX ürünleri yalnızca yetkili MATRIX salonlarında satılmaktadır.

Güzellik & Bakım & Kozmetikler için tıklayın …