NIVEA Sun DNAge Hücre Yenileyici Yüz Kremi GKF 50, yüksek güneş koruma faktörü ve gelişmiş UVA-UVB filtreleriyle, cildi güneş yanıklarına, güneş alerjisine ve erken cilt yaşlanmasına karşı koruyor. Hücre yenileyici özelliğe sahip Folik Asit ve kuvvetli bir enerji sağlayıcı olan Creatine içeren ürün, düzenli kullanıldığında, güneşten kaynaklanan kahverengi lekeleri, ince çizgi ve kırışıkları azaltıyor. Hızla emilen, yağlanma yapmayan formülü ve nemlendirici özelliğiyle etkin bir bakım sunan NIVEA Sun DNAge Yüz Kremi GKF 50, el, yüz ve dekolte bölgesine uygulanabiliyor.

Cilt neden yaşlanır ?
Hücre yenileme işlemlerinin temelini oluşturan DNA, beslenme, hava kirliliği, güneş ışığı gibi dış etkenlerden dolayı zarar görür. Yaş ilerledikçe kendini onarma kapasitesi azalan hücrelerde hasar meydana gelmeye başlar. Hasarlı hücreler cildin yaşlanmasına, sıkılığını kaybetmesine ve mevcut kırışıkların belirginleşmesine neden olur. Uzun süre ve korunmasız şekilde güneşe maruz kalmak, ciltte lekelerin ve kırışıkların meydana gelmesine neden olur, cildin yaşlanmasını hızlandırır.

nivea_sun_dnage1

Hücre yenileyici Folik Asit, Creatine ve UVA-UVB koruması içeren formülü sağlıklı ve yeni hücre oluşumunu destekler. Cilt hücrelerinin merkezi olan DNA’yı erken cilt yaşlanmasına sebep olan güneşe bağlı hasarlara karşı korur. Yağlanma yapmayan hafif formülü cildi nemlendirir, ipeksi bir yumuşaklık verir. Daha genç görünen güzel bir cilt için; güneş nedeni ile oluşan kahverengi lekeler, ince çizgiler ve kırışıkların görünümü azalır. Gelişmiş UVA/UVB koruma sistemi ile güneş yanıklarına ve erken cilt yaşlanmasına karşı anında korur. Güneş alerjisi riskini azaltır. Suya dayanıklıdır.Yüz, dekolte bölgesi ve eller için uygundur.

# Güneşe çıkmadan önce sürün.
# Özellikle yüzdükten ve kurulandıktan sonra uygulamayı sık sık tekrar edin.
# Yoğun öğle güneşinden kaçının.
# Bebeklerin ve küçük çocukların doğrudan güneş ışınlarına maruz kalmamasına dikkat edin. Koruyucu kıyafetlerin yanı sıra yüksek koruma faktörlü güneş koruyucu ürünler kullanın.