Saçlarınızı Bitkisel özlü %100 beyaz kapatan, Amonyak içermeyen Organic Natural Colors ile saçlarınızı yıpratmadan, kurutmadan ve aynı zamanda bakım yaparak evde güvenle boyayabilirsiniz.

Organic Natural Colors amonyak ve türevlerini içermez. Bundan dolayı ciltte ve saçta kuruma yapmaz.

Organic Natural Colors resorsinol içermez. Bir diğer deyişle saçın yapısına zarar veren pigmentler içermediğinden saçta doğal renkler elde edilebilir.

* Organic Natural Colors bitkisel içerikli bir muhteviyata sahiptir. Solunum anlamında herhangi bir tıkanma veya rahatsız edici bir koku bulundurmaz.

* Organic Natural Colors saçı kimyasal boyalar gibi izometrik noktasından uzaklaştırmaz. Eczacılık ölçülerine uygun perroksit kullanılır. Saça zarar vermez saçın doğal nemini ve protein dengesini korur.  

* Alerjik reaksiyon riskini azaltır.

* Organic sertifikalı hammaddeler içerir.

* Saçınızı boyarken aynı zamanda saçınızın güçlenmesini sağlayan Komfrey,Portakal,Greyfurt, soya, hindistancevizi, buğday, badem ve E, C vitamini gibi doğal özlerden oluşan eşsiz bir karışım kullanılmıştır.

* Organic Natural Colors kalıcı bir renk yapısına sahiptir. Geniş bir renk yelpazesinde isteklere cevap verebilecek ve beyazları kapatabilecek özellikli bir üründür.

* Ciltte Leke Bırakmaz.