Defilelere çıkan modellerin sadece giydikleri değil tırnakları da bizi yakından ilgilendiriyor. Bahar mevsiminin ilk günlerini yaşarken, tırnaklarına da baharın enerjisini yansıtmak istiyorsan, bu Renkli French manikür mutlaka denemelisin.

Renkli French manikür

Moda haftalarının favorisi renkli tırnaklardı! Mavi, yeşil ve pembe renklerini sık sık gördüğümüz defilelerden bizde ilham aldık. Sen de aşağıdaki adımları takip ederek pratik ve oldukça modern görünümlü tırnaklara kavuşabilirsin. Bu tırnakları renkli gözlükler veya çantalarla kombinleyerek baharın ışıltısını meydana çıkart.

Renkli French manikür

Renkli French manikür

1. Adım:

Öncelikle tırnaklarını maniküre hazırlamak için baz kat uygulamalısın. Tırnağının ilk katına sürdüğün bu kat, tırnağının ojeden dolayı sararmasını ve zayıflamasını engelleyecektir.

2. Adım:

Şimdi rengini seçme zamanı! Bahar denilince aklına hangi renk geliyor? Mavi, yeşil veya sarı? Favori rengini seç ve tırnağının ucuna ince bir şerit halinde bahar rengini sür.

Editörün önerisi: Eğer ince ve düz şerit çekerken sıkıntı yaşıyorsan ( çok normal) bantlardan yardım alabilirsin. Şeffaf bantı tırnak ucunu açıkta bırakacak şekilde yapıştır ve ojeni sür. Ojen tamamen kuruduğunda bantı kaldırabilirsin.

3. Adım:

Şimdi tırnağını parlatma zamanı. Tırnak ucundaki renkli ojen kuruduktan sonra şeffaf oje uygula. Böylece ojen daha uzun süre tırnakta kalacaktır.

İşte bu kadar! Tırnak sanatının en pratik ve göz alıcı örneklerinden birini öğrendin. Artık okula veya işe giderken bu manikürü sık sık deneyebilirsin. Tercihine göre minik noktalarla tırnağını süsleyebilir veya sade bırakabilirsin. Emin ol arkadaşların tırnaklarını çok beğenecekler!

Bantla French manikür nasıl yapılır?

Kaynak: makyaj.com