Evde saç boyamak, kuaföre gitmekten daha ucuz tabii ki… Ama akması, uğraşması derken biraz zahmetliydi. Bu yıl piyasaya, evde saçını kendi boyayan kadınlar için yepyeni bir ürün çıktı: Köpük boya! Kolay uygulanabilen bu köpük boyalar, saç boyamayı keyifli ve rahat hale getirecek!

Loreal Sublime Mousse

Loreal Paris Sublime Mousse köpük saç boyasını, saçınıza şampuan sürer gibi masaj yaparak uygulayabileceksiniz. Ulaşılması zor olan bölgelere de kolayca dağılan ve akmayan Sublime Mousse ile kalıcı ve parlak bir saç rengine kavuşacaksınız. Loreal köpük saç boyasının 9 farklı rengi bulunuyor.

Koleston

Koleston’un en eşit dağılan, en yoğun renklerini elde edebileceğiniz köpük saç boyasıyla, saçın her noktasına eşit olarak dağılıyor. Etrafa sıçramayan ve bulaşmayan köpük boya, beyazları kapatırken 8 hafta etkili oluyor. 18 renk alternatifi bulunan boya, kadınların işini çok kolaylaştıracak.

Rubella Easy Color Mousse

Amonyaksız, akmayan ve yakmayan köpük saç boyası, kökten uca kadar etkili ve kolay boyama sağlıyor. Saça parlaklık ve canlılık veren boyada, kaşmir özleri, Q10 ve aloe vera bulunuyor.

İlgili Konu ; Köpük saç boyaları