Sephora, Retrochic 2010 Sonbahar Koleksiyonu | 1Retro Şık Silüetler

Retro Şık Sonbahar Esintileri

Gümüşün parıldayan tonlarında Sephora Colorful Mono farların dayanılmaz keskinliğine, Lash Plumper siyah maskara ve Doe Eyed siyah eyeliner ile etkileyici bir dokunuş, tehlikeli ve baştan çıkarıcı gözler yaratıyor.

Sephora’nın Lady Chic kadını, sezonun gözdeleri arasında yer alan yeni nude tonlardaki Sephora ruj ile ağırbaşlı görünüşünü vurgularken, mor tonlar ile daha dramatik bir etki yaratabiliyor.

Sephora Oje
Sezonun far renkleriyle ahenk içindeki yeni ojeler, ellere ayrı bir gizem katıyor. Yeni ojeler, grinin en açık tonundan mora uzanan 4 renkte sunuluyor.

Sephora Oje Matlaştırıcı Cila
Ultra parlak ojeleri bile ultra şık bir matlığa kavuşturup gizemli bir hava yaratan cila, esrarengiz kadınların favorisi olmaya hazırlanıyor.

Farlar : 28.90 TL
Lash Plumper Mascara: 34.90 TL
Doe Eyed Eyeliner: 26.80 TL
Sephora Ruj : 23.90 TL
Oje: 10.50 TL
Matlaştırıcı Cila: 17.90 TL

Gözler ve dahası

Sephora Colorful Mono Farlar
Simlerin zarif ve şık etkisiyle parlaklaştırılmış, abartısız, sade ve günlük kullanıma uygun farlar; gümüş grisi, altın beyazı, koyu pembemsi gri, yoğun kahverengi, altınsı frambuaz pembesi ve koyu mavimsi mor renklerle sunuluyor. Formülündeki “hi-boost” destekleyici kompleks sayesinde, daha yoğun, uzun süre kalıcı, mükemmel kapatıcı özelliğe sahip ürün, paraben içermiyor. Antioksidan özelliğe sahip yeşil çay içeriyor.

Sephora Advanced Lash Booster Maskara
Kirpikleri 15 günde güçlendiren, boyunu uzatan ve kalınlaştıran devrim yaratacak maskara; her kadının, dolgun ve uzun kirpiklere sağlıklı bir şekilde kavuşmasını sağlıyor. İçeriğindeki peptid ve doğal içerikler sayesinde kirpikleri uzatıp, kalınlaştırırken, balmumu ile ekstra hacim sağlayarak takma kirpik etkisi yaratıyor. Düzenli kullanıldığında, 1 ay sonunda kirpikler 1 mm oranında uzuyor ve %12.7 oranında kalınlaşıyor.*

Sephora 4’lü Far ve Eyeliner Paletleri
13 farklı renk kombinasyonuyla herkese hitap eden ürün, far tutkunu kadınların kalbini çalıyor. Formülündeki “hi-boost” destekleyici kompleks sayesinde, daha yoğun, uzun süre kalıcı, mükemmel kapatıcı özelliğe sahip ürün, eyeliner ile aynı palette sunuluyor. Pratik kullanımlı ürün, ambalajında bulunan profesyonel makyaj tüyolarıyla, kadınların favorisi oluyor.
Paraben içermez. Antioksidan özelliğe sahip yeşil çay içeriyor.

4’lü Far ve Eyeliner Paletleri : 38.50 TL
Advanced Lash Booster Maskara: 44.90 TL
Colorful Mono Far: 28.90 TL
* Oftalmolojik gözetim sonucu 20 kişide denenmiş, ortalama sonuçlardır.

Ultra Parlak Dudaklar

Sephora Ultra Shine Dudak Parlatıcıları
Sephora Lip Gloss’lar, zengin renk seçeneği, muhteşem parlaklığı ve ultra nemlendirme özelliğiyle yeniden tasarlandı. Kadınları dudak parlatıcıları ve nemlendiricileri arasında kararsız kalmaktan kurtaran ürün, ultra yenilikçi aplikatörü ile yeterli miktarda ürünü rahatlıkla uygulamanızı sağlıyor. Parlatıcılar, içeriğindeki hiyaluronik asit sayesinde dudakları %50 daha fazla nemlendiriyor. Dudak parlatıcısı fanatikleri için 3 farklı seride 24 renk alternatifi bulunuyor. “Reflex’’serisi, maksimum parlaklık ve göz alıcı ışıltılar sunarken, “Shimmery’’ daha yumuşak ve kadifemsi bir görünüş, “Shiny’’ ise ışıltısız ama iddialı, seksi ve ıslak dudaklar yaratıyor.

Sephora Ultra Shine Dudak Parlatıcısı: 24.60 TL