Japonya’dan başlayıp tüm dünyayı kasıp kavuran sokak moda akımının ilham verdiği Harajuku Lovers parfümleri Türkiye’de ilk kez ve sadece Sephora mağazalarında satışa sunuluyor. Gwen Stefani, Japonya’ya yaptığı ziyaretinde etkilendiği ve kendi stiline de taşıdığı Harajuku akımını en sonunda parfümlere de yansıtarak Harajuku Lovers parfüm serisini yarattı. Harajuku trendinin elçileri Harajuku Lovers parfümleri, 5 farklı karakter ve stile sahip Harajuku Kızlarını temsil ediyor. El yapımı özel tasarım şişeleriyle dikkat çeken Harajuku Lovers parfümleri, 7’den 70’e herkesi büyülüyor ve sıra dışı grafik dizaynıyla, parfüm şişesi koleksiyonuna bir yenisini katmak isteyenleri cezbediyor.

30 ml fiyatı: 79 TL

LOVE
Parfüm şişesini oluşturan LOVE karakteri, mini elbisesi, saçında ve giysisinde bulunan kalp şeklindeki aksesuvarıyla, aşkı simgeliyor. Süslü karakter, tatlı, şefkatli özgür ruhlu kızlarla bire bir örtüşüyor. Parfüm, tepe notasında bergamot ve şeftali, orta notasında gül, yasemin zambağı ve nektarin çiçeği, dip notasında ise orkide ve ylang çiçeği kokusuyla kıpır kıpır bir enerji veriyor.

LIL’ Angel
Omzunun üzerinde bulunan beyaz kanatlı bir melekle genç kızlara şans getirecek LIL’ Angel karakteri, okul eteği, bluzu, bandanası ve dizlikleriyle lise çağındaki kızların asi yönüne atıfta bulunuyor. Parfümün tepe notasında böğürtlen, kızılcık ve frambuaz, orta notasında candied violet ve gül, dip notasında lolipop akoru, hinoki ağacı ve amber öne çıkıyor. LIL’ Angel, meyveli çiçeksi kokusuyla genç kızların favorisi oluyor.

MUSIC
Hayatın, duyguların, sessizliğin ve dansın fon müziğini yansıtan karizmatik bir kişiliğe sahip MUSIC karakteri, denizci kıyafeti ve müziği simgeleyen tokalarıyla dikkat çekiyor. Tatlı çiçeksi parfümün tepe notasında klementin ve armut, orta notasında zambak yasemini ve hanımeli, dip notasında vanilya ve musk etkisi hissediliyor.

BABY
Kısa babydoll elbisesi ve kıvırcık saçlarıyla erkekleri cezbeden iddialı bir karakteri yansıtıyor. Parfüm; tepe notasında frezya, bergamut ve beyaz gül, orta notasında portakal çiçeği ve yasemin, dip notasında ise beyaz musk, vanilya ve menekşeden oluşan pudramsı, hafif ama etkileyici bir koku sunuyor.

G
Harajuku Lovers serisinin Gwen Stefani’nin kendisini simgeledği, sarı saçları, mini eteği, beyaz korsesi, çıtı pıtı, tatlı yüzü, adeta Alice Harikalar Diyarından fırlamış gibi kendine özgü stiliyle fark yaratıyor. Parfüm; tepe notasında mandalin, hindistancevizi ve elma kabuğu, orta notasında zambak yasemini, frezya ve manolya, dip notasında ise Hindistan cevizi sütü, beyaz sandal ağacından oluşan meyvemsi, çiçeksi, ağaçsı kokusuyla cezbediyor.


harajuku_musicharajuku_loveharajuku_lil_angelharajuku_gharajuku_babyharajuku_lovers