System 911 ile yıpranmış saçlara anında bakım | 1Saç bakımına farklı yaklaşımıyla dikkat çeken Hayashi, özel serisi “System 911” ile saç ve saç derisi problemlerine pratik ve hızlı çözümler sunuyor. Saç bakımının ilk adımı olan şampuan ve saç kremi ile kimyasal işlem görmüş saçların yıpranmasını engelliyor ve saçlara yeniden canlılık kazandırıyor.

“Sadelik ve kullanım kolaylığı”nı marka felsefesi olarak benimseyen Hayashi, kimyasal işlemlerden yıpranmış, cansız gözüken ve kuruluk problemi olan saçları “System 911“ serisi ile yeniden hayata döndürüyor. Yıpranmış, normal ve boyalı saçlar için kullanılabilen System 911 Şampuan saçları derinlemesine temizlerken System 911 Saç Kremi formülündeki bitki özleriyle saçın rengini koruyor ve saçı derinlemesine nemlendiriyor.

System 911 bakım sistemi, saçın dokusunda sürekli bir gelişim sağlarken saça ipeksi, parlak ve kolayca şekil verilebilen bir yapı kazandırıyor.

HAYASHI SYSTEM 911 EMERGENCY SHAMPOO

Besleyici formülü ile kuru saçları yumuşatıp canlandırıyor ve içeriğindeki keratin proteinleri ile saçın onarılmasına yardımcı oluyor. Panthenol ve sodyum PCA ile saçın ihtiyacı olan nemi sağlarken ağırlık hissi yaratmıyor, saç uçlarının kırılmasını önlüyor, hacim ve esnekliği arttırırken parlaklık sağlıyor.

Kullanımı: Islak saça az miktarda uygulanıyor, parmak uçları ile (tırnak uçlarını saç derisine değdirmeden) masaj yaparak saça yediriliyor ve bol ılık su ile durulanıyor.
Fiyat: 26,50 TL – 250 ML

HAYASHI SYSTEM 911 EMERGENCY CONDITIONER

Kuru, kimyasal işlem görmüş saçlar için ideal saç kremi, içerdiği bitki özleriyle saç renginin ömrünü uzatırken saçın doğal nem dengesini kaybetmemesine ve daha kolay yumuşaklık kazanmasına yardımcı oluyor. Saçı güçlendirerek elastikiyetini artırırken kuru saçların zamanla daha kolay taranmasını sağlıyor.

Kullanımı: Şampuandan sonra ıslak saça uygulanıyor. 1-2 dakika masaj yapılarak saça uygulanıyor ve bol ılık su ile durulanıyor.
Fiyat: 38,50 TL