BioderLogoKADINLARIN VAZGEÇİLMEZ MARKASI BİODER’DEN RÜYA GİBİ YENİ BİR ÜRÜN

Tüy azaltma ve vücut bakımı Bir arada, bioder jel

BİODER yüksek nemlendirici özelliği, pratik kullanımı ve yaza uygun ferah kokusuyla yeni ürünü BIODER JEL’i eczanelerde satışa sundu.

bioder_jel_urunTürkiye’nin lider dermokozmetik firması B’IOTA Laboratuvarları tarafından geliştirilen ve tamamıyla bitkilerden oluşan doğal içeriği ile istenmeyen tüyleri cilde zarar vermeden, kalıcı olarak azaltan BİODER, yepyeni rüya gibi bir ürünü piyasaya sürdü. BİODER’in mevcut serum ve krem formlarına ek olarak yeni piyasaya çıkan jel formu, etki düzeyini koruyarak, üstelik daha pratik bir kullanımla kadınların tüy sorununa çare oluyor.

Yüksek nemlendirme, ferah koku ve pratik kullanım

BİODER ailesinin en yeni üyesi olan BİODER Tüy Azaltıcı Vücut Bakım Jeli, yüksek nemlendirici özelliği ve yaza uygun ferah kokusu ile BİODER ile daha önce tanışmamış kadınlara güvenli ve keyifli bir şekilde güzelleşme fırsatı sunuyor. Çiçeksi ferah bir kokuya sahip olan BİODER Vücut Bakım Jeli istenmeyen tüy problemlerinin önüne geçmekle birlikte cildin ihtiyacı olan günlük bakımı da yapıyor.

Etkisi İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Almanya’nın önde gelen Medikal Araştırma Kurumu Dermatest’te yapılan klinik testlerle de kanıtlanan yeni ürün BİODER Tüy Azaltıcı Vücut Bakım Jeli’ni tüm eczanelerde bulabilmek mümkün.

Günde sadece 2 kez

Yeni BİODER Tüy Azaltıcı Vücut Bakım Jeli günde 2 kere kullanım ile 3 aylık kullanım sonunda tüylerde yüzde 57 oranında azalma, yüzde 32 oranında incelme ve yüzde 51 oranında gecikme sağlıyor.

İstenmeyen tüylere kalıcı çözüm sunan bitkisel içerikli “tüy azaltıcı” BİODER’in kremi ve serumu, tüylerin kalıcı olarak azalmasını, incelmesini ve geç çıkmasını sağlıyor.

Ürün fiyat bilgisi
BİODER Serum Yüz Formu 44 TL.
BİODER Serum Vücut Formu 69 TL.
BİODER Vücut Kremi 34 TL.
BİODER Yüz Kremi 27 TL.
BIODER Tüy Azaltıcı Vücut Bakım Jeli 19 TL.

bioder_jel