Yazın son ışıltısını Flormar farkı ile yaşayın | 1Yaz sıcakları sona ermeden, mevsimin tüm ışıltısını, Flormar’ın birbirinden çekici ürünleri ile yüzünüze yansıtın.

Yaz mevsiminin son günlerine yaklaştığımız şu günlerde Flormar, birbirinden kaliteli ve çekici ürünleri ile kadınların ihtiyaç listesinde en tepeye yerleşecek. Kadınlar Flormar kalitesi ve ışıltısı ile farklılığı yüzlerinde ve tırnaklarında hissedecekler.

Alıştığınız Flormar allıklarının renklerine sadık kalınarak hazırlanan True Color Allık serisinde, 10 farklı renk seçeneği sunuluyor. İçeriğinde bulunan E vitamini ve Panthenol ile cildinizi besleyerek, canlı bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.
Fiyat:10.75 TLYazın son ışıltısını Flormar farkı ile yaşayın | 2

Great Look Maskara, mükemmel görünüm sağlayan fırça ucu ile Volume Up Maskara ve Lash Power Maskara olmak üzere iki farklı seçenekte üretildi. Great Look “Lash Power Maskara”; zenginleştirilmiş ve kremsi dokusu sayesinde en kısa kirpiklerinizin bile dolgun bir görünüme kavuşmasını sağlarken, Great Look Volume Up Maskara, tek tek ayrılmış gibi gözüken kirpikler yaratmanıza yardımcı oluyor.
Fiyat:11.90 TL

Islak bir fırça yardımıyla kullanılan Diamonds Terracotta Eye Shadow, bu özelliği sayesinde sunduğu ışıltıyı ön plana çıkartırken, uzun saatler kalıcılık sağlıyor. Kolay sürülebilen, çabuk dağılmayan formülü ve inci taneleri ile zenginleştirilmiş içeriği gözlerinizi her zamankinden daha ışıltılı ve dikkat çekici bir hale getirmenizi sağlıyor.
Fiyat: 17.20 TL

Flormar Oje, pastel ve sedefli olarak hazırlanan geniş renk seçenekleri, dış etkenlere karşı uzun süre dayanma özelliği ve gözle görülür parlaklığı ile tırnaklarınızda kalıcı ve göz alıcı renkler yaratıyor. Temiz tırnağa doğal bir görünüm için tek kat canlı ve parlak bir görünüm için 2 kat uygulaması önerilir.
Fiyat: 1.75 TL

Flormar’ın tüm ürünlerini www.e-flormar.com adresinden sipariş edebilirsiniz. Ustelik 30 TL ve üzerindeki alımlarınızda, çok şık bir makyaj çantası Flormar’dan hediye!