Saçlarınızı yıkamanıza rağmen yağlı mı görünüyor? Ya da saçlarınız çok çabuk mu yağlanıyor? Çözüm basit! Görünmez kuru şampuan sayesinde saçlarınız yeni yıkanmış kadar temiz görünecek.  Üstelik bunun için durulamanıza ya da yıkamanıza gerek yok.  Kuru şampuan da yağ emici tozlar bulunur. Saçınıza direkt uyguladığınızda hemen sonuç verecektir. Mevsimlik kurtarıcı kuru şampuan sayesinde yağlı görünümden kurtulacaksınız.

En İyi Kuru Şampuanlar

Yaz boyunca saçlar nemden dolayı oldukça yağlı görünür. Her gün duş almanız sonucunda ise saçınıza uygulayacağınız kurutma makinesi zarar verecek ve saçlarınızın kırılmasına neden olacak. Kuru şampuan ile her gün saç yıkama derdine son! Üstelik bu sayede zamandan da tasarruf etmiş olacaksınız.

Yeni Gözde! Sık ve Çık! En İyi Kuru Şampuanlar | 1

 

Loreal Paris Everstyle Kuru Şampuan

Silikon ve sentetik boya içermeyen doğal yollardan üretilmiş kuru şampuan mat saçları tazeler. Ferahlayan saçlar sayesinde ise saçlarınız kolaylıkla şekil alacaktır. Yağlı saçların en büyük sıkıntılarından biri de şekil almaması. Ancak görünmez şampuan sayesinde şekil alan ferah saçlara kavuşacaksınız.

Biotera Renk Bakımı Görünmez Kuru Şampuan

Özellikle boyanmış saçlar için oldukça etkileyici bir görünüm kazanmasını sağlayan kuru şampuan narenciye özleri ile zenginleştirilmiş. Düzenli kullanım sonucunda boya yüzünden mat ve cansız bir görünümde bulunan saçlarınızın yeniden canlandırılmasını sağlar. Bunun yanı sıra saç renginizi de koruyacaktır. Uygulanması oldukça kolay.

C0-Lap Şeffaf ve Görünmez Kuru Şampuan

Kuru şampuanlar kaliteli olmadıklarında kötü bir kokuya neden olabilir. Ancak bu şampuan sayesinde saçlarınızda hoş bir koku olacak. Güzellik uzmanları tarafından analiz edilerek oluşturulan şampuan saç diplerinizin güçlenmesi içinde oldukça etkili.

Yeni Gözde! Sık ve Çık! En İyi Kuru Şampuanlar | 2

Kuru Şampuan Nasıl Kullanılır, Nereden Bulabilirim?

Eczanelerde kolaylıkla bulabileceğiniz bir ürün. Gün boyunca saçların parlak ve temiz görünmesinde de oldukça etkili. Kuru şampuan nasıl kullanılır konusunda ise dikkat edilmesi gereken saça 15-20 cm mesafeden sıkılması. Sprey şeklinde satılan ürünü kullanmadan önce saçlarınızı tarayın. Daha sonra tutamlara ayırarak saç diplerinize kuru şampuanınızı uygulayın. Spreyi uyguladıktan sonra da saçlarınızı tekrar tarayarak şampuanın iyice saç diplerinize nüfus etmesini sağlayın. İşte bu kadar basit!

 

Evde Kuru Şampuan Yapımı İçin 4 Tarif için Tıklayın !

Kuru Şampuan Kullananlar İçin Tıklayınız !

Doğru Şampuan Seçimi Nasıl Yapılır? Tıklayın !

Evde sarımsaklı şampuan yapımı için Tıklayın !

Boyalı saçlar için mor şampuan (silver şampuan) nasıl kullanılır? Tıklayın !

 

https://youtu.be/jkJWgknYmzA