Uzun süre makyajlı kalmak cilt gözeneklerinizi tıkayıp, sivilce siyah nokta gibi cilt sorunu yaşamanıza zemin hazırlar. Yüzdeki makyaj nasıl çıkarılır makalemizde
resimlerle makyaj nasıl temizleniri anlattık.

makyaj_nasil_temizlenir (1)Herhangi bir göz makyajı çıkarıcısıyla gözlerinizdeki makyajı çıkarın.
Gözlerinizi ve göz kapaklarınızı tahriş etmemek için, su bazlı hafif bir göz makyajı çıkarıcısıyla göz makyajını çıkarın. makyaj_nasil_temizlenir (2)Gözeneklere buhar verin.Yüzünüze biraz sıcak suyla ıslattığınız havluyu uygulayın veya çaydanlığın buharına tutun, bu uygulamanız gözeneklerinizi açacak ve makyajınızı temizlemeyi kolaylaştıracaktır.

makyaj_nasil_temizlenir (3)Bir parça vazelini dudaklarınıza sürün ve nazikçe çok bastırmadan dudaklarınızdaki boyayı çıkarın. Vazelin makyajınızı çıkarmanın yanı sıra dudaklarınızı besleyecek, kurumasını önleyecektir. makyaj_nasil_temizlenir (4)Tüm yüzünüze cildinize uygun olarak satın aldığınız makyaj çıkarıcı jel veya kremi sürün, ürünün üzerindeki kullanma talimatına uyarak makyajınızı çıkarın. makyaj_nasil_temizlenir (5)Gözünüzde göz makyajınızdan kalan boyalar varsa, pamuklu çubukla bunları temizleyin. makyaj_nasil_temizlenir (6)Yüzünüzü güzelce yıkayıp, havluyla kuruyalın! hepsi bu! makyaj_nasil_temizlenir (7)YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.