Acaba aldatılıyor muyum? Diye kara kara düşünüyorsanız aldatan erkeklerin değişen bu hareketlerini gözlemleyerek anlayabilirsiniz!

Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı eskisi gibi bu hareketleri yapmıyorsa sizi aldatıyor olabilir bilginize. Aldatıldığınızı anlamak için öyle eskisi gibi gömlekteki ruja ya da kıyafetlerinde saç teli aramanız bir işe yaramıyor hanımlar!

Teknolojinin değişmesiyle birlikte aldatma belirtileri de farklılaşmaya başladı bilesiniz. Bunun dışında partnerinizin hareketlerini inceleyerekte aldatılıp aldatılmadığınızı öğrenebilirsiniz.

Aldatan Erkeklerin Değişen Hareketleri | 1

Aldatan Erkeklerin Değişen Hareketleri

Sizinle eskisi gibi ilgilenmiyorsa

Eşiniz ya da sevgiliniz sizinle eskisi gibi ilgilenmiyorsa ya da eskisi gibi sizi öpmüyorsa aldatılma belirtisi olabilir. İlişkide duygusallığın bağı öpüşme olduğundan dolayı ilk izlenim bu diyebiliriz.

Cep telefonunu ortalardan kaldırdıysa

Her ne kadar telefonlarla çok yakın kanka olsak ta telefonu sürekli elden düşürmemeler, telefonun sesini kısmalar aldatılma şüphesi yaratabilir.

Dış görünümüne önem veriyorsa

Partneriniz son zamanlarda giyim kuşamına özen göstermeye başladıysa bu sizin için değilse üzgünüz ki bir başkası için olabilir.

Hediye almaya başladıysa

Normalde hiç almazken son zamanlarda eşiniz sizi sürekli hediyeler alıp şaşırtıyorsa bir şeyler ters gidiyor olabilir. Suçunu bastırmak için bu yollara başvuruyor olabilir dikkat edin!