Biz kadınların aklını kurcalayan merak ettiğimiz şeylerden biri de bir erkeği baştan çıkarma yollarıdır.  Erkek etkileme tatkikleri makalemizde size bir kaç tüyo verdik. Kadınların aklına gelen deli sorulardan bazıları şunlardır:)! acaba ne yaparsak sevdiğimiz bize daha çok bağlanır, daha çok aşık olur?, gözü bizden başkasını görmez, gönlünde yer ediniriz, onu nasıl etkiler, hatta tahrik ederiz:) işte yüzyıllardır kadınlar olarak bunun için çeşitli tatkikler geliştirmişizdir. Mini dar giysiler, küçük dekolteler, yumuşak bir ses tonu, erkeğe kendini değerli hissettiren davranışlar, geyşa kadın modeli, etkileyici bir koku, tenimize yakışan giysiler, bizi güzel gösteren saç rengi vb etmenlerin hepsi erkeğin gönlünü çelen, onu cezbeden faktörlerdir.

Psikolojik olarak ise erkeğe güvenmek, saygı duymak, iyi ki hayatında olduğunu, iyi ki onu tanımış olduğunuzu ifade etmek, zaman zaman iltifat edip ne kadar yakışıklı olduğunu, giydiklerinin ne kadar yakışıtığını bildirmek, onu önemsediğini davranışlarla sözlerle belli etmek, cesaret verici sözler sarfetmek, hatta yatakta sizi mutlu ettiğinizi söyleyip teşekkür etmek de eşinizin size kördüğüm gibi bağlanmasını sağlayacaktır.

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır sevgili kadınlar, siz de kendinize göre taktikler geliştirip sevdiğinizle aranızdaki irtibatı daha da güçlendirebilirsiniz. Yalnız bunu yaparken doğal ve içten olun, bu kadın beni kendine bağlamak için atmadığı takla kalmıyor diye düşünmesin adam. Göründüğünüz gibi olun, sizi sevsin diye kendinizi kasmayın. Sabırla onu sevmeye devam edin, zamanla zaten size ister istemez daha çok tutulacaktır.

İnternetten alacağınız dekolte ve kışkırtıcı iç çamaşırları bile ilişkinizi fitilleyip ateşlendirmek için büyük rol oynayabilir!…

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.