Eşinizin sizden soğuduğundan şüpheleniyor fakat konduramıyor musunuz? Boşanmak isteyen erkek davranışları makalemizde ayrılmak isteyen erkek nasıl anlaşılır? konusuna yer verdik.

Birbirinize dokunmadan duramayan bir çift olan siz, aranızdaki çekimi zamanla kaybettiyseniz, ve eşiniz artık değil sizle beraber olmak, dokunmak bile istemiyorsa ilişkinizde tehlike sinyalleri çalıyor, eşinizin aklından boşanma düşünceleri geçiyor demektir.
bosanmak_isteyen_erkek (1)
Bir zamanlar yaşadığı her olayı, ayrıntılarıyla size anlatan erkek gider, yerine susan, hiç konuşmak istemeyen, sorduğunuz soruları kısa kısa cevaplar veren bir erkek gelir.
bosanmak_isteyen_erkek (3)
Ayrılmak isteyen erkeğin bir belirtisi de, sizden herhalinizle memnun erkeğin yerini
hemen hemen herşeyden şikayet eden, görünüşünüzden yemeklerinize kadar eleştiriye başlayan erkek modelinin almasıdır.
bosanmak_isteyen_erkek (2)
Saygılı, seviyeli tartışmalarınız biter, sesin yükseldiği, karşılıklı hakaretlerin olduğu
çirkinleşen kavgalar başlar. Çünkü sizin her yaptığınız, hatta varlığınız bile artık beyfendiyi rahatsız etmektedir.

bosanmak_isteyen_erkek (4)
İnternette zaman geçirir, sokakta dolaşır, spor salonunda durur, işyerinden geç gelir, velhasıl kelam sizi görmemek için neresi varsa orada ikamet eder.
bosanmak_isteyen_erkek (6)

Dalgın, düşünceli ve unutkandır. Çünkü sık sık ayrılmanın muhasebesini yapıp artılarını ve eksilerini kafasında değerlendirip, planlar yapar.
bosanmak_isteyen_erkek (7)
Dervişin fikri ne ise zikri de o’dur. Ayrılmanın a’sı ağzına almayan erkek, her sorunda boşanalım o zaman böyle gitmez, bizim yıldızımız uyuşmadı,
keşke tanımasaydık birbirimizi gibi sözler sarfetmeye başlar.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.