Eşinizin, sevdiğiniz kişinin psikopat olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? psikoloji bozukluğu belirtileri nelerdir? makalemizde kimyası bozuk, ruhi yönden dengesiz kişilerin davranışlarına yer verdik. Bu belirtilerden bazıları veya hepsi aynı kişide toplanmış olabilir.
Psikopat olan kişilerin ortak özellikleri şu şekildedir;

Oldukça şirin, romantik, sevimli gözükürler, tanışmanızdan bir müddet sonra gerçek yüzünü gördüğünüzde bu adam o olamaz diyip şok olursunuz!psikoloji_bozuklugu_belirtileri (1)

Egoları çok güçlüdür, kendilerini diğer insanlardan üstün yaratılmış olarak görürler.psikoloji_bozuklugu_belirtileri (2)

Enerjik, kabına sığmayan bir yapıları vardır, durdukları yerde duramazlar, çoğunda hiperaktivite bulgularına rastlanır.psikoloji_bozuklugu_belirtileri (3)

Yalan söylemeye meyillidirler, işin kötüsü söyledikleri yalanlara kendilerini de inandırırlar.psikoloji_bozuklugu_belirtileri (1)

Merhamet duygusundan mahrumlardır, işledikleri suça bir kılıf bulup, vijdan azabı çekmezler.psikoloji_bozuklugu_belirtileri (2)

Empati hisleri gelişmemiştir, sizin derdinizle dertlenme gibi bir durum onlar için söz
konusu değildir, ölüm, hastalık gibi durumlara karşı bile duyarsızdırlar.psikoloji_bozuklugu_belirtileri (4)

Çalışıp kazanmaktansa asalak olarak yaşamayı seçerler, güç ve para için başkalarını kullanırlar.psikoloji_bozuklugu_belirtileri (3)

Hayalin ideali olmaz ama onlar hep olmayacak şeyleri hedeflerler, kendi yetenek ve başarılarını abartırlar. Geleceğe dair hayallerini dinlerken yok artık, bu ne diyor ya diye aklınızdan bile geçebilir.psikoloji_bozuklugu_belirtileri (5)

Evliliklerinde başarısızdırlar. 3,4,5 sayısız kere evlenip boşanabilirler, şansa bakın ki her seferinde evlenmeye ikna edebilecekleri bir kadın bulurlar.psikoloji_bozuklugu_belirtileri (6)

İlgili makaleler

Eşinizin Psikopat Olduğunu Anlama Yolları Tıklayınız

Kocam Bir Psikopat mı Öğrenmek İçin Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.