Erkekleri etkileyen, baştan çıkarana hatta hoşlanmalarına neden olan kadındaki özellikleri merak edenler, bu haber sizin için! Erkekleri en çok etkileyen kadın tipleri yazımızı incelediğimizde erkeklerin kadınlarda aradığı özelliklerin aslında çok da zor şeyler olmadığını görüyoruz.  Fakat şu bir gerçek ki erkeklerin hemen hemen hepsinin hayali görünüş güzelliği ile huy güzelliğinin birleştiği kadınlardır..

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

İşte erkekleri en çok etkileyen kadın tipleri;

Dikiş, yemek, sofra düzeni vb elinden kadınsı olan, her iş gelen kadınlar çoğu erkeğe çekici gelir, bu kadın evi çekip çevirebilecek kapasitede gayet akıllı ve hamarat diye düşünürler.

Hayatta ne istediğini bilen, yardımsever, akıllı, nerde konuşup nerde susacağını bilen kadınlar, erkeklerin favori gruplarındandır.

Güzel, bakımlı el ve ayaklar erkekleri cezbeder, pek çok erkekte fetişizm denilen kadınların ayaklarına karşı özel ilgi durumu vardır.

Erkekleri Etkileyen Kadın Tipleri

Erkekleri Etkileyen Kadın Tipleri

Çocukları seven, onlarla iyi anlaşan, yani anaç yapıda kadınlardan erkekler etkilenir, belki de sizin iyi anne olup olamayacağınızı burdan gözlemlerler.

Erkekler erkeksi davranan kadınlar yerine feminen olan, baştan aşağı dişi kadınlara vurulurlar, erkek gibi davranan kadınlar ise itici bulunurlar.

Kadınların koruyucusu gibi hissetmek erkekler için gurur verici bir davranış olduğundan masum ve ürkek kadınları çoğu erkek cazip bulur.

Giyim kuşamlarından, yaptıkları yemeklere kadar onlara özen gösteren kadınlar erkekler için etkileyicidir. Bu, onlar için, ilişkilerine de ne kadar özen gösterebileceklerinin bir işaretidir.

Erkeklerin kalbine giden yol boğazlarından geçer, mutfakla aranız iyiyse, iyi yemek yapıp, güzel sunumlar yapıyorsanız, 1-0 diğer kadınlardan öndesinizdir.

Kendi ayakları üzerinde duran, sağlam karakterli, özgüveni yüksek fakat ukala olmayan kadınlar her erkeğin istediği kadınlardandır.

Yapmacık olmayan, olduğu gibi görünen kadınlar erkeklerin tercih ettiği kadın gruplarındandır.

Tüm erkeklerin hoşlandığı kadın türü ise güzel görüntüsüyle huy güzelliğini birlikte barındıranlardır. Her erkeğin hayali böyle bir kadınla evlenmek diyebiliriz.