Bir kadını erkeğin gözünde itici yapan sebepeler neler hiç düşündünüz mü? erkekleri kadınlardan soğutan şeyler hangileridir? makalemizde seven erkeğin bile sizden uzaklaşmasına hatta evliliği boşanmaya kadar götürebilen faktörlere yer verdik.

Çok konuşma, dır dır sürekli şikayet ve memnuniyetsizlik hali
Dedikodu yapan, en büyük derdi başkasının yaşantısı olan, sık sık birilerini çekiştiren kadınlardan hiç bir erkek hoşlanmaz ve onlardan uzaklaşırlar

erkekleri_kadinlardan_sogutan_seyler (1)Trip, kapris, atarlı davranışlar, yeni ergen gibi ağzını yayıp, büküp konuşmalar
Parayı seven, servet düşkünü kadınlar da partnerini kendinden kısa sürede uzaklaştırırlar

erkekleri_kadinlardan_sogutan_seyler (2)Exlerinden bahseden, onların iyi ve kötü yanlarını anlatan kadını erkekler önce gayet medeni tavırla dinlerler ve daha sonra kıskançlık damarları kabarıp, iş ayrılığa kadar gider.
Anlamsız surat asmalar, devamlı bir gerginlik hali

 

erkekleri_kadinlardan_sogutan_seyler (3)Empati kurma yoksunluğu, özellikle cinsel yönden bencillik.
Doyumsuzluk, kanaatsizlik hep daha fazlasına sahip olma isteği duyan kadın

erkekleri_kadinlardan_sogutan_seyler (4)Özgüvensiz,kompleksi bir karaktere sahip olma
Fiziksel olarak kendini salmış, fazla kilolu, bakımsız kadın tipi

erkekleri_kadinlardan_sogutan_seyler (5)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.