Erkeklerin ve kadınların hoşlanma belirtileri benzer özellikler gösterse de erkekleri ayıran özellikler var. Bir erkeğin bir kadından hoşlandığını nasıl mı anlarız? İşte tüm detaylarıyla erkeklerin hoşlandığını gösteren belirtiler..

Uzun süre gözünüze bakmıyorsa

Eğer bir erkek sizden gerçek anlamda hoşlanıyorsa gözlerinizin içine 5 saniyeden fazla bakamaz. Ancak ne anlamda baktığını kestirmeniz gerekir. Belki de amacı sadece çapkınlık olabilir. Sizin yapmanız gereken tek şey hoşlandığını düşündüğünüz kişinin gözlerine dikkatlice bakın size kaç saniye aralıklarla baktığına dikkat etmek. Eğer uzun süre bakamıyor gözlerini kaçırıyorsa sizden hoşlanıyor.

Konuşurken sizinle ilgili detaylar soruyorsa

Hoşlandığını düşündüğünüz kişi sizinle konuşurken iş hayatınızla ve hobilerinizle ilgili sorular soruyorsa bilin ki sizden hoşlanıyor. Niyeti sizin hakkınızda bir şeyler öğrenmeye çalışmak.
Erkeklerin Hoşlandığını Gösteren Belirtiler | 1

İltifat etmeye çalışıyorsa

Hoşlanan her erkek karşısındaki bayanı sözleriyle etkilemeye çalışır. Eğer karşınızdaki erkek dışa dönük bir yapıya sahipse rahatlıkla iltifat eder ancak biraz çekingen bir yapıdaysa iltifat etmeyi cümlelerinin altına sıkıştırmaya çalışır. Sizin bulunduğunuz ortamdan keyif alıp almadığınıza bakar.

Jest ve mimikleriyle kibar görünmeye çalışıyorsa

Eğer bir erkek bir kadından hoşlanıyorsa sadece iltifat etmekle kalmaz jest ve mimikleriyle sizi etkilemeye çalışır. Sık sık karşınıza çıkmaya çalışır ve bunu size tesadüf olduğunu söyler. Size karşı koyamadığı gülümseme ifadesi hoşlanma belirtileri arasında yer alır.

Sık sık mesaj atıyorsa

Bu belirtiyi sanırım herkes anlayabilir. Bir erkek size sürekli mesaj atıyorsa bilin ki sürekli sizin yanınızda olmak istiyor. Yüzünüze karşı konuşmak yerine mesaj atmayı tercih eden erkekler genelde çekingen yapıdadırlar ve yakında size açılacaklarının sinyalini gösterirler.

Erkeklerin Hoşlandığını Gösteren Belirtiler | 2

Size çiçek gönderdiyse

Hiç beklemediğiniz birisi size çiçek gönderdiyse bu açık olarak sizden hoşlandığını gösterir.

Sizce bir erkek hoşlandığında nasıl belirtiler gösterir?