Evlilik kadın erkek tüm insanoğlunun doğru kişiyle gerçekleştirip bir ömür sürdürmek istediği kurumdur.Evliliğe hazır mıyım?makalemizde evliliğe hazır olup olmadığınızı gösteren bilgilere yer verdik.

Evliliğin sürmesi için en önemli faktörlerden biri de ekonomidir.
Nafakanızı temin edemeyekseniz, evi geçindirebilecek kadar para kazanamıyorsunuz, bu durum evliliğe henüz hazır olmadığınızı gösterir.(erkek için geçerli)

evlilige_hazir_miyim (1)Evlilik karşılıklı hoşgörü ve anlayışa dayalı şekilde devam eder. Sabırsız bir insansanız, ani parlayıp, etrafınızdakileri kırıp geçiyorsanız,
evlenmeden önce bu huyunuzu değiştirmeye çalışmalısınız, yoksa ilişkiniz uzun ömürlü olmaz.

evlilige_hazir_miyim (2)Eşinize sadık olabilecek misiniz?, böyle olmayacaksa elin oğlununun, kızının başını yakmayın!

Evlenmeyi düşündüğünüz kişiyle aşamadığınız sorunlar var mı aranızda? şunu asla unutmayın evlenince size sihirli değnek değmeyecek aynı sorunlar devam edecek!

evlilige_hazir_miyim (3)Evlenince ben onu değiştiririm diye yola çıkarsanız yanılırsınız, belli yaştan sonra kişilerin huyları kemikleşmiştir ve zor değişir.

Evlenme planı yaptığın kişiyle gerçekten bir ömür geçirebilecek misiniz, o senin için doğru kişi mi? yoksa evlenmek için mi evleniyorsun? bunu kendine sormalısın!

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.