Birine bağlanmak, kimilerine göre çok kolayken kimilerine göre oldukça zordur. Özellikle deneyimlere ve geçmişteki ilişkilerden dolayı bağlanmak, bazı kadınların özenle kaçtığı etkenlerden biridir. Ve genellikle büyük seven kadınlar, bağlanmaktan kaçarlar.

Bağlanmalı mı? Bağlanmamalı mı?

Bu tamamen yaşadığınız ilişkiyle doğru orantılıdır. Güvendiğiniz ve sevmekten zevk aldığınız bir sevgiliniz, partneriniz var ise bağlanabilirsiniz. Fakat sizin bağlılıktaki tavır ve mental düşünce sisteminiz asıl önemli olandır.

İlişkilerde Bağlayıcı Faktör | 1

Kendinizi yıpratmadan, yormadan ve üzmeden sevebiliyor iseniz, takıntı yapmadan sevebiliyor iseniz ve bağlanmak, ilişkinizi pekiştirir ve daha muazzam bir hale getirir. Fakat aşkta bağlılık sizi başka biri yapıyor ve en çok kendinizi üzüyorsanız, başkalarını yorabiliyorsanız özenle şıpsevdi olunuz. Elinizden geldiğince çapkın olun, mümkün olduğunca bağlanmamaya çalışın.

Tutkulu Aşkların Alışkanlık Faktörü

Birini severken bağlanarak değil, en tatlı alışkanlığınız olarak edinin. Onunla zaman geçirmekten zevk alın ve anı yaşayın. İlerisini veya geleceğe dair planlar yapmamaya özen gösterin. Hayatı yazarak değil yaşayarak tadın. Severek bağlanacağınız en büyük tutkunuz yaşam olsun, sevgili size eşlik edecektir.

Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz Tıklayın !

Evlilik Aşkı Öldürür Mü? Evlilikte Aşk mı Mantık mı Önemli? Tıklayın !

Erkeklerin hoşlanma belirtileri Tıklayın !