Biz kadınları anlamak aslında hiç de zor değil! kitap gibiyiz, okumayı çözen bizi tanır! kadınlar hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir? makalesinde size taleplerimizden, nelerden hoşlanıp, nelere gıcık olduğumuzdan bahsettik.

* Eskiden sevdiğiniz kişilerden, eski eşten asla bahsetmeyin! adını bile ağzınıza almayın!

*Bol bol iltifat edin, güzel olduğumuzu sıkça hatırlatın.

*Regl günlerdeki gerginlik ve huysuzluklarımızdan bizi sorumlu tutmayın! hepsi hormonların suçu:Pkadinlar_hakkinda_bilinmesi_gerekenler (3)

*Hazırlanmak için asla bizden daha çok zaman harcamayın, narsist, aklını görüntüsüyle bozmuş erkeklerden hiç birimiz hoşlanmayız.

*Tatlı süprizler yapın, özel günleri unutmayın ve hediyelerle bizi sevindirin,
güzel bir hediye karşısında kalbi yumuşamayacak, gönlü size kaymayacak kadın yoktur!

*Anlattığımız şeyi gözümüzün içine bakarak dinleyin, hı hı diye geçiştirilmek, bizi acayip sinir eder!

*Yanımıza gelmeden muhakkak dişlerinizi fırçalayın, ağız kokunuz iki dakikada sizden soğumamıza neden olur!kadinlar_hakkinda_bilinmesi_gerekenler (1)

*Çantamıza, cüzdanımıza, masamızın üzerine küçük sevgi notları bırakmanız bizi mest eder! size olan bağlılığımız daha da artar.

*Kesinlikle başka kadın hakkında sitayişle bahsetmeyin! hatta bu kişi tv’de çıkan ünlü biri de olsa. Hele şu kadın ne kadar güzelmiş derseniz bittiniz siz!

*Kilo aldık mı şakadan da olsa olumsuz yorum yapmayın! olumsuz eleştirilerinizi asla unutmayız!

*Kibar, nazik ve tam bir İstanbul beyefendisi olun. Çirkin bile olsanız nezaket size büyük bir artı kazandıracak, sizinle ilgilenmemizi sağlayacaktır.

*Kapımızı açın, bizi eve bırakın, ve bunları içten gelerek yapın.

*Mesaj atın, telefon açın, İlgili olun, ilgili olun, ilgili olun ilgi…

 

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.