Sarışın erkek mi seversin esmer mi? bu muhabettin dönmediği kız sohbetleri yoktur! kadınlar neden sarışın erkek sever? makalemizde kadınların sarışınlara olan beğenilerinin sebeplerini yayınladık.

Brad Pitt, Leonardo Dicaprio, David Beckham, Kerem Bursin, Kıvanç Tatlıtuğ bu yakışıklıların ortak özelliği ne sizce? evet bildiniz sarışın olmaları! son senelerde medyanın bize empoze şey sarışın erkeklerin de yakışıklı ve çekici olduğudur, hangimiz bu akımdan etkilenmiyoruz ki? Kıvanç Tatlıtuğ ve türevlerini beğenmeyen kaldı mı aramızda? çoğumuzda sarışınlara olan ön yargı yerini beğeniye bıraktı.

Sarışın erkekler genelde baby face olurlar, ve bebek suratlı erkekleri beğenen kadınların sayısı da azımsanamayacak kadar çoktur.kadinlar_neden_sarisin_erkek_sever (1)

Sarışınlık Avrupai olmakla özdeşleşen bir kavramdır, Avrupalıların görünüşüne özenen kişilerin sarışınlardan hoşlanmasından doğal ne olabilir ki?

Açık tenli ve sarışın erkeklerin duruşu daha klas ve cooldur, hele bu erkekler siyah gömlek, siyah takım elbise giydiler 2 metre öteden parlayıp, kadınların dikkatini çekerler!kadinlar_neden_sarisin_erkek_sever (4)

Ülkemiz esmer erkek bolluğu yaşanan bir ülkedir. Önüm, arkam, sağım, solum esmer erkek. Az bulunan şey kıymetlidir, sarışınsanız, hele bir de renkli gözlüyseniz, esmer erkeklere göre bir sıfır öndesiniz demektir.

Her yeni nesille beraber güzellik kavramı da değişiyor, son senelerde esmer erkeklere olan beğeninin yerini sarışın erkekler alıyor.

Çocuğunun kara kuru, esmer kavruk diye nitelenen sıfatlardan olmasını istemeyen bir kadının evlilikte ilk tercihi sarışınlardan yana oluyor, özellikle esmer kızlar sarışın erkeklere bayılıyor.

İlgili Konular

Kadınlar Neden Uzun Boylu Erkeklerden Hoşlanır? Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.