Birini seviyorsunuz ve o sizi sevmiyor! ne kadar acı üzücü bir durum! Birini unutmak için neler yapmalı? makalemizde sizi sevmeyen birini unutmak için yapmanız gereken şeylere yer verdik.
Gözden uzak gönülden de ırak olur. Unutmak istediğiniz biriyle arkadaş kalmaya çalışmak yapılabilecek en büyük hatalardandır. Onu her gördüğünüzde kalbiniz yeniden atmaya, yeniden heyecan duymaya başlayacaksınız, buna mahal vermemek için ondan uzak durun.

Facebook, twitter, instagram hesabından takibi bırak! onu her izlediğin gün sana acı olarak geri dönecektir!birini_unutmak (1)

Sana yazdığı mailler, mektuplar, hediye ettiği şeyler tüm bunları hayatından çıkar! mailleri mesajları sil, hediyeleri sen de başkasına ver!

Başkasıyla kıskandırma böylece intikam alma gibi saçma düşüncelere girmeyin! sizi sevmiyor, gönlünde yeriniz yok artık! bunu baştan kabullenin, bu durumda sizi başkasıyla görmek onu ne kadar üzebilir ki! Madem canının biraz yanmasını istiyorsunuz, o zaman kendinize yeni bir hayat kurun ve onsuz ne kadar mutlu olduğunuzu ispatlayın!

Hobiler edinmek en iyi unutma yöntemlerindendir, kendini uğraşacak faydalı şeyler bulun, mesela yabancı dil öğrenin, el sanatlarıyla ilgilenin, zihninizin bir yere kanalize olması unutmanızı kolaylaştıracaktır.

birini_unutmak (2)

Beraber geçirdiğiniz kötü anıları, kötü huylarını, birbirinizden nefret ettiğiniz anları, çirkin yönlerini aklınıza getirin, böylece kalbiniz ondan soğumaya başlayacaktır.

Çivi çiviyi söker! hayat devam ediyor! yüzbinlerce insan var dışarda, elbette sizi seven kıymetinizi bilen biri çıkacaktır, sayfayı çevirin, önünüze bakın!

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.