Sizinkisi Aşk mı Yoksa Şehvet mi? bunu anlamak için uzmanların bu konudaki tespitlerine bir bakalım!
İlişkide aşk ve şehvet arasındaki farkı anlamak için bu iki kelimenin anlamını bilmelisiniz.
Uzmanlara göre aşk, birbirlerini seven iki insan arasında paylaşılan bir duygudur. Tek taraflı değildir.
Aşk tamamen güvene ve karşılıklı anlayışa dayanır. Aşk, sevgi kutsaldır. Şehvet ise iki karşı cinsi birbirine çeken doğanın oyunudur.
Yalnız aşkla, saplantıyı karıştırmamalıdır. Günümüzde çoğu kişi saplantılarının ismini aşk koyup, kendini karşı tarafı sevdiğine inandırıyor.

Sizinkisi Aşk mı Yoksa Şehvet mi?

sehvet_mi_ask_mi_4

Gözünüz Başkasını Görmüyorsa!
Aşık insanın en belirgin özelliği gözünün diğer tüm insanlara kör olması, yalnızca sevdiğini arzulamasıdır, hem birini sevdiğini düşünüyor, hem de başkalarıyla da olmak istiyorsanız, sizinkisi aşk değil şehvettir, ve bu durum aşık olmadığınızın, geçici bir hevese kapıldığınızın en belirgin özelliğidir.
Hele durum tek taraflıysa size diyebileceğimiz şey geçmiş olsundur.
Yine de üzülmeyin bu saplantıdan kurtuluş yolunuz var! karşılıklı seveceğiniz birini bularak,  çıkmaz sokak diye düşündüğünüz bu durumdan kolayca kurtulabilirsiniz.

Karakter Ne ki!
İlişkiniz görüntü üzerine kuruluysa, birbirinizin karakterini es geçiyorsanız, bu saf şehvetin en büyük belirtisidir.
Seven kişi için karşı tarafın huyları da önemlidir, salt görüntü olarak yaklaşmaz partnerine.

Duygularınızdan Emin Değilseniz!
O kişiye karşı hisleriniz dalgalıysa, bir an bile olsa başkasıyla da bir hayat ihtimalini düşünüyorsanız.
Kararsızlıklar, gitgeller varsa bunlar da sevgi değil duyduğunuz hissin heves olduğunu ve kurtulunabilecek bir şey olduğunun göstergeleridir.

Sohbet Yoksa
Aranızda hiç bir şekilde bir konuşma, sohbet geçmiyorsa, paylaşımlarınız yalnız bedenselse siz onu sevmiyorsunuz arzuluyorsunuzdur.

Gerçek Duygular
İki kişi duygularını, gelecekle ilgili hayallerini paylaşmıyorsa, birbirlerinin gelecek planlarını önemsemiyorlarsa bu şehvettir aşk değildir!

sehvet_mi_ask_mi_1Birlikte Keyifli Zaman
Birlikte olmanız dışında onla vakit geçirmek hoşunuza gidiyorsa, onla olmak
size huzur veriyorsa, onun yanında kendinizi güvende ve mutlu hissediyorsanız,
sevinin çünkü bu kalbinizin ona meylettiğinin, onu sevdiğinizin göstergesidir.

Zaman Duruyorsa…
Birlikte geçirdiğiniz zamanlarda, saatler su gibi akıp geçiyorsa, onun yanında hayat duruyor ondan ayrılmak istemiyorsanız, bunlarda sevgi belirtisidir.

sehvet_mi_ask_mi_2Mutluluğunu İstiyorsanız
Birbirinizi içtenlikle dinliyor ve karşılıklı mutlu olmanızı istiyorsanız, bu belirtide sevdiğinizin belirtisidir, çünkü insan sevdiği kişiyi mutlu görmek ister.

Karşılıklı Yardım
Partneriniz sizin daha iyi biri olmanıza çalışıyor ve bu konuda sizi destekliyorsa bu sinyal şehvet değil aşkı gösterir.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.