Beymen, 2010 Kadın İlkbahar/Yaz sezonunda, 12 yeni markayı daha bünyesine katarak, ürün gamını genişletti. Ann Demeulemeester’dan Boss Black’e, Costume National’dan Nicholas Kirkwood’un ayakkabılarına kadar uzanan geniş ürün seçenekleri, modayı takip eden, stil sahibi şehirli kadınlarla buluşuyor. Modaseverler yeni sezonda Beymen’de, Aspesi, Blugirl, Halston Heritage, Peter Pilotto, Tory Burch, Yigal Azrouel ve Balmain gibi seçkin markalarla buluşma fırsatını yakalıyor.

Moda dünyasının efsanevi Belçikalı tasarımcıları Martin Margiela ve Dries Van Noten’ın ardından, Ann Demeulemeester’ın cigarette pantolonlarla kombinlenen siyah bol ceketler ve yumuşacık beyaz deri motorcu montlarla, sihrini Nişantaşı Beymen’de gösteriyor. Ann’in 2010 yazı için kullandığı yıkanmış deri yeleklerle kombinlenen kuş desenli uzun ipek etekler ve uçuşan pantolonlar, koleksiyonu her zamankinden daha seksi ve kadınsı kılıyor.

Ayakkabı tasarımının dahi çocuğu Nicholas Kirkwood, yeni sezonda kadınları yükseklere çıkartıyor. Sütlü kahveden zümrüt yeşiline, beyazdan lolipop pembesine uzanan renkleriyle dikkat çeken yüksek topuklu ayakkabılar, modaseverleri etkilemeyi başarıyor.

Helmut Lang tasarımcıları, geleneksel siyahın yerine 2010 sezonuna özel denim ağırlıklı hazırlanan koleksiyon, asimetrik tunikler, ipek harem pantolonlar, mini etekler ve bir Helmut Lang klasiği olan deri ceketlerle kombinleniyor.

Costume National’in romantik çizgileri; çikolata rengi deri motorcu ceketleri, ince lame dikişleri, uçuşan incecik elbiseleriyle 2010 İlkbahar/Yaz sezonunu tatlı, yumuşak ve fark edililir kılıyor.

Boss Black, zarafetin yansıtıldığı, feminen işlemelerle zenginleştirilen koleksiyonuyla, sofistike ve çağdaş kadınların beğenisini kazanıyor. Dar kesimli ve kısa ceketlerle kombinlenen boru paça pantolonlar; kahverengi, siyah, kırık beyaz ve koyu gri tonlarıyla şıklığı şehre taşıyor.

Beymen'in 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, 12 yeni markayla şehirli kadına hitap ediyor. | 1Beymen'in 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, 12 yeni markayla şehirli kadına hitap ediyor. | 2Beymen'in 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, 12 yeni markayla şehirli kadına hitap ediyor. | 3Beymen'in 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, 12 yeni markayla şehirli kadına hitap ediyor. | 4Beymen'in 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, 12 yeni markayla şehirli kadına hitap ediyor. | 5Beymen'in 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, 12 yeni markayla şehirli kadına hitap ediyor. | 6Beymen'in 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, 12 yeni markayla şehirli kadına hitap ediyor. | 7