Saç yaşlandıkça donuk ve cansız görülebilir. BIOLAGE REJUVATHERAPHIE, ile her yönden gençleşmeyi deneyin. Saçlarınız eskisinden daha sağlıklı, parlak ve canlı görünsün.

BIOLAGE REJUVATHERAPHIE, formülündeki Omega-3, likopen ve pirinç proteini ile saçın görünümünü gençleştirir. Saçınızın doğal esneklik, yumuşaklık ve parlaklığına kavuşmasını sağlar. Rejuvatherapie’nin saçınıza sağladığı faydaları görünce siz de şaşıracaksınız.

Likopen
Domatesten elde edilen ve antioksidan özelliği taşıyan ‘likopen’ saçın erken yaşlanmasına neden olabilecek etkenlere karşı saçı korur.

Omega-3
Ketencik bitkisinden elde edilen Omega-3 saça esneklik kazandırır. Omega-3’ün gençleştirici etkileri tüm sağlık kuruluşları tarafından kabul edilmiştir.

Pirinç Proteini
Pirinç kepeğinden elde edilen protein saçı kuvvetlendirir ve esneklik kazandırır.

Saç Gençleştirici, Besleyici Bakım Şampuanı (250ml)

Donuk ve cansız saçları anti-aging özelliği ile besler. Saçı kuvvetlendirir ve saçlara parlaklık kazandırır. Boyalı saçlar içindir.

Kuaförlerinde satılır. Önerilen tüketici fiyatı (250ml): 35TL

Saç Gençleştirici Bakım Kremi (250 ml)

Besleyici yumuşatıcılarla saçı nemlendirir ve yumuşatır. Saça canlılık ve parlaklık kazandırır. Saçın erken yaşlanmasına neden olabilecek etkenlere karşı saçı korur. Boyalı saçlar içindir.

Kuaförlerinde satılır. Önerilen tüketici fiyatı (250ml): 44TL

Saç Gençleştirici Bakım Maskesi (150ml)

Saç yüzeyindeki zarar görmüş alanları onararak saçı pürüzsüzleştirir. Saça esneklik kazandırır. Saçı ağırlaştırmadan derinlemesine nemlendirir. Boyalı saçlar içindir. Kuaförlerinde satılır. Önerilen tüketici fiyatı (250ml): 48TL

DAHA GENÇ GÖRÜNÜMLÜ SAÇLARA KAVUŞMAK İÇİN
BİRKAÇ İPUCU

1. Kuaförünüzün uygulayacağı masaj teknikleri ile salondan daha güçlü, canlı ve parlak saçlar ile ayrılacaksınız.

2. Bunun yanında size evde bakım ürünlerini tavsiye ediyoruz çünkü;
• Rejuvatherapie içerdiği antioksidan ve anti-aging etkili formül ile saçın erken yaşlanmasına neden olabilecek etkenlere karşı saçı korur.
• Saçı nemlendirici ve besleyici formül saçı ağırlaştırmadan besler ve canlılık kazandırır.
• Rejuvatherapie boyalı saçlar içindir ve bu yüzden de saçınızın boyasına da zarar vermez.

3. Güneş ışınları saça ve saç rengine zarar verir; fakat Rejuvatherapie ürünleri içerdiği antioksidan etkili likopen ile saçı dış etkenlere ve güneşin zararlı etkilerine de karşı korur.

Biolage_Rejuvatherapie