Bosch Ev Aletleri, Ramazan ayı boyunca ev kadınlarının “bu akşam ne pişireceğim” derdine son veriyor. Türkiye Aşçılar Milli Takımı Kaptanı Ümit Yüksel’in hazırladığı ve dört çeşit yemekten oluşan günlük mönülere, Bosch Ev Aletleri’nin Web sitesinden ulaşılabiliyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganı ile insanlara her zaman güvenebilecekleri çözümler ve hayatı kolaylaştıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli ve en başarılı aşçılardan olan Ümit Yüksel’in hazırladığı mönüler ve Ramazan ayının en leziz, en zahmetsiz önerilerini Bosch Web sitesi üzerinden herkesin kullanımına sunuyor. Türkiye Aşçılar Milli Takımı Kaptanı Ümit Yüksel’in hazırladığı iftar ve sahura uygun mönüler, besin değeri yüksek seçenekleri ile hem ev kadınlarının işini kolaylaştırıyor hem de Ramazan ayının çok daha sağlıklı ve leziz geçmesini sağlıyor.

Bosch Ev Aletleri’nin Web sitesinden (www.bosch-home.com) görülebilecek mönüler, dört çeşit yemekten oluşuyor ve Ramazan ayı boyunca tam ve sağlıklı beslenmeyi garanti ediyor. Hem en sağlıklı hem de en leziz seçenekleri içeren mönüler aynı zamanda ev kadınlarının mümkün olan en az zamanı harcayarak hazırlayabilecekleri şekilde oluşturuldu.

UmitYukselÜmit Yüksel kimdir ?

Ümit Yüksel, Tekirdağ Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde meslek hayatına başladı. Çalışırken öğrenim hayatını lise ile sınırlamayıp otelcilik ve turizm meslek yüksek okulunu bitirdi. 1997 yılında Türkiye çapında yapılan yarışmada Türkiye birincisi olup Türk Aşçı Milli Takımına seçildi. Yurt dışı ve yurt içinde yapılan yarışmalarda 9 altın, 7 klasman birinciliği, 23 gümüş, 28 bronz ve çeşitli sertifikaları kazandı.

Akdeniz’in bir çok tatil köyünde staj yaptıktan sonra İstanbul Grand Hotel Tarabya’da çalışmaya başladı. Daha sonra Kiriş World (Antalya), Çeşme Altınyunus Tatil Köyü(İzmir), Aden Hotel (İstanbul), Robert Koleji (İstanbul), THY, Holiday Inn, Crowne Plaza ve İstanbul RadissonSAS Hotelleri’nde çalıştı. Ümit Yüksel, şu anda Sheraton İstanbul Maslak Hotel’de Executive Chef olarak yeni lezzetler yaratmaya devam ediyor.

Türkiye Aşçılar Milli Takım Kaptanı olan şefimiz, İtalyan, Lübnan, Alman ve Yunan mutfağı üzerine özel eğitimler aldı ve Turizm Tanıtma Müdürlüğü ve Turizm Bakanlığı destekli tanıtımlar için resmi olarak tanınan Mutfak Profesyonelleri Derneği üyeliğine seçildi. Ümit Yüksel ayrıca Avrasya Aşçılar Derneği yönetim kurulu başkanı, Tüm Aşçılar Federasyonu genel sekreteri ve Türkiye Aşçılar Milli Takım Kaptanıdır. Genç Türk Mutfağı Şefleri Platformu üyesi de olan Ümit Yüksel yaratıcı Türk mutfağı adı altında Türk mutfağını geliştirmek ve yeni bir çehre vermek üzere sürekli araştırmalar yapmakta ve bununla ilgili faaliyetlere katılmaktadır.