Kış yaklaşıyor, havalar yavaş yavaş soğumaya başlıyor! NIVEA, cildin ihtiyaç duyduğu nem ve beslenmeyi sağlayan zengin ürün yelpazesiyle vücudu kışa hazırlıyor. Satış noktalarında bir arada sunulan, elden dudağa tüm cildi nemlendiren ve besleyen 5 üründen toplam 15 TL’lik satın alanlara ise 100 ml NIVEA Soft hediye ediliyor.

NIVEA Besleyici Vücut Sütü: Vücudu kışa karşı hazırlamak için…

Kışın kuruyan ciltlere ihtiyaç duyduğu nemi kazandırmak için özel olarak geliştirilen vücut sütü, yoğun bakım yaparak cildi nemlendiriyor, kurumasını önlüyor. Cildin doğal nem üretimini hızlandıran süt, nemin depolanmasını ve uzun süre korunmasını sağlıyor. İçerdiği doğal mineraller ve yoğun nemlendiricilerle, cildin doğal koruma bariyerini güçlendirerek, içten ve dıştan nemlendiriyor.
Fiyatı: 250 ml 11 TL / 400 ml 15,75 TL

NIVEA SOS El Kremi: Ellerin soğuk havalarda çatlamasını engellemek için…

Soğuktan çatlayan kuru elleri anında rahatlatarak onarıyor ve pürüzsüzleştiriyor. Gliserin, bakım yapan lipidler, Dexpanthenol ve Calendula yağı içeren rahatlatıcı bakım kompleksi, ellerin rüzgar ve soğuk havadan korunmasını sağlıyor. Mat ve donuk görünümü gideriyor, kızarıklığa son veriyor.
Fiyatı: 9,65 TL

NIVEA Creme ve NIVEA Soft: Cildi nemli tutmak için…

Su bazlı formülüyle kolayca sürülen ve çabuk emilen NIVEA Soft ile Eucerit içeren benzersiz formüle sahip NIVEA Creme, el ve vücudu nemlendiriyor, besliyor, ihtiyaç duyduğu tüm bakım ve korumayı sağlıyor.
Fiyatı: NIVEA Creme 75 ml / 4,50 TL
Fiyatı: NIVEA Soft 300 ml / 10,15 TL

NIVEA Dudak Bakım Kremi Essential: Dudakların çatlamasını engellemek için…

İçerdiği jojoba yağı ve geliştirilmiş formülüyle, saatlerce süren bakım sağlıyor. Soğuk ve kuru havalarda dudakları koruyor, uzun süre doğal bir yumuşaklık kazandırıyor.
Fiyatı: 4,65 TL

SOS URUN GORSELIP_EssentialNIVEA SOFT 300MLNIVEA BODY MILKNIVEA CREME