Yazın güneş, deniz ve rüzgarın etkisiyle kuruyan, yıpranan saçları eski canlılığına
kavuşturmak; dünyaca ünlü yıldızlar gibi saçlarınızdaki ışıltıyla etrafınızdakileri büyülemek istemez misiniz?

Eğlenceli yaz günlerinin ardından tıpkı cilt gibi saçların da özel bir bakıma ihtiyacı vardır. Saç köklerini olumsuz etkileyen UV ışınları, su ve rüzgarla birlikte bir süre sonra saçların okside olmalarına, kurumalarına ve canlılığını yitirmelerine neden olur. Saçlarınıza canlılığını kazandırmanın bir yolu da özel ve yoğun bir bakımdan geçer.

Lüksün , şıklığın ve stil sahibi olmanın büyüsünü keşfetmenizi sağlayacak J Beverly Hills, ‘’Platinium Özel Bakım Serisi’’ ile karşınızda… Yazın olumsuz etkilerinden yıpranan saçlarınızı, kışa daha sağlıklı ve güçlü olarak hazırlamak için tasarlanan Platinium Özel Bakım Serisi ile göz kamaştıracaksınız…

Şampuan, Onarıcı Bakım Kremi ve Kür den oluşan Platinium Özel Bakım Serisi, içeriğindeki 25 bitkisel öz ile özel olarak formüle edilmiştir. İçerdiği doğal özler sayesinde saçlarınızı beslerken nemlendiren bu özel saç bakım serisi, proteinin kenetleyici gücünü kullanarak, saçın temel yapısını güçlendirir ve canlandırır.

Dünyaca ünlü yıldızların vazgeçilmezi J Beverly Hills, içeriğinde % 100 bitkisel özler içeren ürünleri ile tüm exclusive kuaför salonlarında satışa sunulmaktadır.

platinium